h i r d e t é s

Egy szelet szeretet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy szelet szeretet

2019. december 13. - 12:45

 

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete karácsony időszakában sem feledkezik meg a nehéz sorsú embertársainkról. 

December 19.-én délelőtt Hajdúhadházon közel kétszáz, nagy részben hátrányos helyzetű óvodást vendégelünk meg pizzával, és más finomságokkal. 

Ugyanaznap délután Debrecenben a Hotel Aranybikába mintegy 200 gyermeket hívunk meg a II. Jótékonysági pizzapartyra. A jótékonysági eseményre debreceni, vagy a városhoz közeli településeken lakó szegény családok 14 év alatti gyermekeit várjuk műsorral, természetesen pizzával és meglepetés ajándékkal. 

Karácsony másnapján-- immár nyolcadik alkalommal --vendégségbe hívjuk a Petőfi térre a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, az utcán élő honfitársainkat. Kis csapatunk ünnepi menüvel igyekszik, - ha csak pár órára is - szebbé tenni a Megváltó születésének ünnepét.

A szeretet ünnepén igyekszünk ajándékokkal is kedveskedni a szüleikkel érkező gyermekeknek. 

Kérünk minden honfitársunkat, - ha erre lehetősége van - akár anyagi támogatással, de akár meleg ruhaneművel, tartós élelmiszerrel, bejglivel, süteménnyel, gyermekjátékokkal, könyvekkel, járuljon hozzá a felnőttek és gyermekek öröméhez. Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk pár boldog órát. 

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: 52/ 476 405. Mobil: 20 460 32 53 vagy 30 9841 963 / mobilon a hét bármely napján elérhetőek vagyunk./

  • Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802 .
  • A közleménybe kérjük beírni: "karácsony 2019 "

Meggyőződésünk, hogy egy jó és nemes ügyben kérjük a támogatást. Bízunk abban,  közösen több száz magyar embernek segíthetünk abban, hogy ők is érezzék a szeretet melegségét, emberségét.  

a szervezők nevében

Szabó Zoltánné
 az egyesület alelnöke 


 

h i r d e t é s