h i r d e t é s

Egyelőre csak a naptár szerint van nyár

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egyelőre csak a naptár szerint van nyár

2020. június 01. - 06:05

 

A hét második felétől felmelegedés indul

Délelőtt többnyire erősen felhős lesz az ég, záporeső többfelé kialakulhat.

Délután gyakran lesz erősen felhős az ég, záporeső, zivatar kialakulása várható. Az északkeleti szél erős lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Orvosmeteorológia

Az átvonuló kettősfront mögött megerősödik, időnként viharossá fokozódik az északnyugati szél, amelynek következtében kínzó, szűnni nem akaró fejfájás jelentkezhet. - írja a meteoklinika.hu

Az országszerte változékony időben vérnyomás-ingadozás és keringési panaszok jelentkezhetnek, az érzékenyek intenzív tüneteket tapasztalhatnak. A kialakuló zivatarok környezetében átmenetileg fülledté válhat a levegő.

A szabadtéri tevékenységeket országszerte záporok, zivatarok zavarhatják, tehát kültéri tevékenységeknek nem kedvez az idő. A hő-és komfortérzet alacsony.

A pollenszint többnyire alacsony, csak helyenként lehet közepes a terhelés. A légszennyezettség alacsony.

A közlekedést erős széllökések és zivatarok nehezítik. Az erős oldalszél jelentősen lecsökkenti a gépjármű menetstabilitását, ez pedig fokozott veszélyt jelent a közlekedés során. A balesetveszély nagy, az utakon ingerült sofőrökkel találkozhat. Vezessen a megszokottnál lassabban és körültekintőbben.

meteoklinika.hu / idojaras.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s