h i r d e t é s

Egymilliárd röplabdacsarnokra és nincs is csapat

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Egymilliárd röplabdacsarnokra és nincs is csapat

2019. július 08. - 10:49

 

Trükköznek a tao-pénzzel és már nem is titkolják.

Illusztráció: pixabay.com

Miközben két másik csarnok is épül.

Veresegyház nem tud megállni, ha sportcsarnoképítésről van szó és az sem zavarja őket, ha nincs csapata egy beruházáshoz.

Miután a kézicsarnok és a kosárlabda csarnok már épül, most jöhet a következő nagy dobás: röplabdacsarnok. Az a legkevésbé sem érdekli a döntéshozókat, hogy

csapat nincs a városban, nem hogy profi, amatőr sem.

Az egymilliárdos beruházást egy kiskapu teszi lehetővé, hogy tao-pénzből épüljön meg a csarnok, mert eredetileg a Váci Egyházmegye által fenntartott Veresegyházi Katolikus Gimnáziumnak kellene tornacsarnok. Hogy mennyire nem csináltak ebből titkot, jól jellemzi, ami az előterjesztésben olvasható:

“A fejlesztés folytatásaképpen a Veresegyházi Katolikus Gimnázium számára tornacsarnok építése szükséges. A beruházás megvalósítása állami támogatás felhasználása érdekében sportegyesülettel (Gödöllői Röplabda Klub) való együttműködés keretében valósul meg, mint röplabda-munkacsarnok.”

Ehhez a gödöllői röplabdaklub lehívna 706 millió forint tao-t, 70 milliót az önkormányzat állna, míg 231 millióval még a röplabdások egészítenék ki.

nyugatifeny.hu


 

h i r d e t é s