h i r d e t é s

Egymilliárdért épít szállodát Fonyódon a Tiborcz-közeli sportegyesület

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Egymilliárdért épít szállodát Fonyódon a Tiborcz-közeli sportegyesület

2018. május 16. - 19:18

 

A Pelso Polgári Sportegyesület megbízása alapján épülhet fel a háromcsillagos hotel a helyi sporttelepen. - írja a 168ora.hu.

Forrás: 168ora.hu

Csaknem egymilliárdért épít szállodát Fonyódon egy olyan sportegyesület, amely sporttevékenységet nem végez ugyan, a tulajdonosa azonban Tiborcz István üzlettársa.

Mint a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számában közölt hirdetményből kiderül: a Pelso Polgári Sportegyesület megbízása alapján épülhet fel a háromcsillagos hotel a helyi sporttelepen, amelyet egy évvel ezelőtt értékesített furcsa körülmények között a balatoni település önkormányzata

– írja a hvg.hu.

A vevő a nem sokkal a tranzakció előtt alapított egyesület, amelynek képviselője a hivatalos adatok szerint Kiss Zsófia, ám egy Kovács Ferenc nevű üzletember címére van bejegyezve. Kovács a Tiborczék által megvásárolt keszthelyi kikötőt üzemeltető cég vezérigazgatója és résztulajdonosa.

Tiborcz a jelek szerint zavartalanul folytatja, amit elkezdett. Egy lesifotó tanúsága szerint tegnap egy másik páratlan tehetségű üzletemberrel, Mészáros Lőrinccel volt exkluzív megbeszélése a budai MOM Parkban.

168ora.hu

 

 


 

h i r d e t é s