h i r d e t é s

Együtt repült Dobrev Klára és Deutsch Tamás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Együtt repült Dobrev Klára és Deutsch Tamás

2022. szeptember 07. - 06:47

A keddi repülőúton lefotózott két európai parlamenti képviselő közt egy üres hely volt, amin Dobrev Klára kézitáskája utazott bekötve.

Forrás: u/Western_Joke_2721/Reddit

Érdekes fotót tett közzé kedden, nem sokkal negyed nyolc előtt a Western_Joke_2721 nevű felhasználó a Reddit r/hungary című alcsoportjában:

A képhez Western_Joke_2721 csupán annyi megjegyzést fűzött, hogy a fotó kedd este készült a Brussels Airlines egyik járatán.

A fotón jól felismerhetően Dobrev Klára és Deutsch Tamás látható a repülőgép business class részén.

Az elérhető reptéri adatok alapján valószínűsíthető*, hogy a két magyar európai parlamenti képviselő a Brussels Airlines SN2825-ös járatával utazott a belga fővárosból Budapestre.

A képen Deutsch Tamás telefonján az Index applikációját olvassa, Dobrev Klára egy nagyobb tableten néz valamit, fülhallgatóval. A fideszes politikus világoskék, hosszú ujjú Lacoste inget, valamint sötétkék farmert választott a hazaútra, ellenzéki utastársa fehér blúzt, sötétkék női zakót és szürke szövetnadrágot öltött magára, szettjét kényelmes, lapos talpú cipővel egészítette ki.

A kettejük közti üres ülésen egy női kézitáska is látható, amit gazdája – feltehetően Dobrev Klára – gondosan becsatolt a biztonsági övvel. (rtl.hu)