h i r d e t é s

Együttműködési megállapodást kötött az Index anyavállalata és a Mediaworks

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Együttműködési megállapodást kötött az Index anyavállalata és a Mediaworks

2023. február 08. - 08:53

Egyre közelebb a fideszes állami propagandagyárhoz. 

Forrás: Népszava

Az Indamedia teljes képernyős, videós hirdetési megoldásának, az IndaSpotnak az adaptációja a Mediaworks portfólióján is elérhetővé válik – írja a Média1. 

Az Indamedia Sales 2021 júniusában élesítette saját fejlesztésű hirdetési megoldását, az IndaSpotot. Egy egyfajta online reklámblokként funkcionál, s alapvetően videóspot alapú kampányokhoz tervezték. A fejlesztőknek az volt a célja, hogy egy olyan egyedi videós hirdetést hozzanak létre, amivel több kereskedelmi célcsoportban maximalizálható a heti kontaktusszám. Az IndaSpot adaptációja mostantól a megannyi kormánypárti lapot magában foglaló Mediaworks (KESMA) online kiadványain is elérhető lesz.

A megállapodást a tavalyi év végén ütötte nyélbe a két kiadóvállalat. Az IndaSpot naponta kétszer, a látogatók által leginkább preferált idősávokban lesz elérhető. „Büszkék vagyunk arra, hogy slágertermékünket, az IndaSpotot a Mediaworks felületein is értékesíthetjük. Az együttműködés egyúttal elismerés az IndaSpotnak, amely 2022-ben több mint száz kampányban bizonyította hatékonyságát. A most megkötött megállapodásnak köszönhetően olyan egyedi megoldást nyújtunk a hirdetők számára, amellyel a videós hirdetéseiket a legnagyobb elérés mellett célzottan, pontosan mérhetően helyezhetik el” - magyarázta Abonyi Bernadett, az Indamedia Network portfólióigazgatója. A Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgató-helyettese pedig arról beszélt, komoly várakozással tekintenek az együttműködés elé. 

A megállapodás egyúttal technológiai váltást is jelent cégcsoportunk számára a hirdetéskiszolgálásban. A Mediaworks 2023 január közepétől – az Indamedia kiadványaihoz hasonlóan – a Gemius AdOcean adserver szolgáltatását használja oldalain. Az IndaSpot hirdetési termékkel pedig tovább bővítjük a korszerű videós megoldásaink kínálatát

- fogalmazott Fodor István. (Népszava)