h i r d e t é s

Ej de rég nem vágtak ki fát Esztergomban!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ej de rég nem vágtak ki fát Esztergomban!

2017. május 12. - 14:18

 

Egy ideig gondolkoztam rajta, hogy visszafogjam-e a szót vagy írjam, ahogy jön, ahogy érzem.

Hulljanak a fák a fociért!

Nem fogom vissza, ide most mindenki képzeljen el egy jóféle, magyar, helyzetleíró káromkodást - sajnos bejött a félelmem, ismét egy fával kevesebb van a Schweidel utcai lakótelepen. Sokunk gyermekkori emlékét, a "ringló fát" vágták ki az imént. Amit pedig a platánfákkal tettek, az véleményem szerint már környezetkárosítás. A tízenméterig leágazott-gallyazott platánfák pont olyan esetlenül néznek ki, mint amennyire tehetségtelen és életképtelen a körzet önkormányzati képviselője.


Közel 10 méterig ágazták és gallyazták le a Platánfákat. Mekkora felháborodás lenne ebből, ha ezt a Kis-duna sétányon tették volna meg.


Jó magasan, mutatóba hagytak egy kis lombot.

És mindezt miért?

Mert az ország élén ül egy barom, akinek a futball überalles és az egy ciklusos esztergomi "tehetség" "intézi" a műfüves futballpályát.

Képviselő úr! Önnek fogalma sincs arról, hogyan lehet élhetővé és szerethetővé tenni egy lakókörnyezetet. Írhatnám azt is, hogy nem is kíváncsi az itt élők véleményére. Mert ugye azt nem nevezhetjük kölcsönös odafigyelésnek, ha meghallgat bárki itt élőt, azután pedig mindennek az ellenkezőjét teszi vagy semmit, de ígérni azt nagyon tud.

Szerencsés képviselő úr! Töltse kellemesen a hétvégét, hogy azután hétfőn, feltöltődve majd ígérjen valami újat az embereknek. Csak arra kérem, ne tegyen semmit, az ígérgetései bosszantóak, az ötletei és azok megoldásai károsak - ne csináljon inkább semmit! Vagy keressen olyan elfoglaltságot, amit érez, amiben jó, vagy ne adj isten tehetsége van hozzá. Lássuk be, amit és ahogy képviselőként végez, az szánalmas.


 

Kommentek

h i r d e t é s