h i r d e t é s

Elbúcsúztatta Jim Carrey elhunyt szerelmét

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Elbúcsúztatta Jim Carrey elhunyt szerelmét

2015. október 10. - 21:13
0 komment

 

Szombaton kísérték utolsó útjára a múlt héten öngyilkosságot elkövetett Cathriona White-ot. Az Írországban lezajló ceremónián a több száz rokon és barát mellett Jim Carrey, a nő legutolsó szerelme is lerótta gyászát.

Jim Carrey kanadai színész (középen) viszi volt barátnője, a 30 éves Cathriona White koporsóját az elhunyt temetési szertartásán az írszági Cappawhite-ban 2015. október 10-én // Fotó: MTI

Szombaton délelőtt az írország Cappawhite-ban helyezték végső nyugalomra Cathriona White-ot, Jim Carrey filmszínész egykori barátnőjét - írja a borsonline.hu. A 30 éves ír származású sminkessel alig egy héttel öngyilkossága előtt szakított a színész, és az 53 éves Jimet rendkívül megviselte volt párja halála, annál is inkább, mert Cathriona hátrahagyott egy búcsúlevelet, melyben a színészt is említi.

White-ot édesapja, Pat mellé temették, és ugyan a péntek esti búcsúztatáson még nem, de a szombat délelőtti temetésen megjelent maga Jim Carrey is, aki még a koporsót is vitte egy darabon. A szívszorító gyászszertartáson több százan vettek részt.

 

borsonline.hu


 

h i r d e t é s