h i r d e t é s

Elgurult a biztonsági őr gyógyszere: Megvert egy vásárlót a Lidlben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Elgurult a biztonsági őr gyógyszere: Megvert egy vásárlót a Lidlben

2022. május 12. - 08:30

 

Úgy nekivágta a vevőt az őr a pénztárhoz, hogy a plexi darabokra tört. A Lidl sajnálja az esetet, a férfi nem dolgozhat innentől kezdve egyik áruházukban sem.

Ebben a Lidlben történt az incidens - Fotó: Jeremy Arnie / Google

Lopással gyanúsította a biztonsági őr a VIII. kerületi Corvin utcai sétányon található Lidl-ben az egyik vevőt, majd bántalmazta a többi vásárló előtt – írja a Blikk.

K. László arról számolt be a lapnak, hogy az esetkor nem vásárolt semmit és elindult kifelé. Már túlment a pénztárakon, amikor a biztonsági ő megállította. Azt mondta, nem hordott a férfi egyenruhát, nem volt jelvénye, azonosító kártyája sem.

Tegezve, megvető hangsúllyal közölte velem, hogy biztonsági őr, én pedig loptam, azonnal pakoljam ki a zsebeimet

 – mondta. A vevő megkérte az őrt, hogy a szabályok értelmében menjenek el az áruház egyik külön helyiségébe, ahol tanúk előtt bebizonyítja, hogy téved, ám a férfi erre nem volt hajlandó. Ezután a cikk szerint a biztonsági őr felhúzta magát, elkezdte rángatni K. Lászlót, majd nekivágta a legközelebbi pénztárnak, ráadásul olyan erővel, hogy összetört a plexi.

A vevő szerencséjére akkor értek oda a rendőrök, akik fél perc alatt bebizonyították, az őr tévedett. A bántalmazott férfi nem akart feljelentést tenni, mindössze azt kérte, hogy az őr fizesse ki a megrongálódott holmiját, amit az meg is tett.

Blikk megkereste a Lidl-t, akik elismerték, valóban megtörtént az eset. A vásárlótól bocsánatot kértek, az őr viselkedését – akit egy partnercég foglalkoztat – elfogadhatatlannak tartják. Arról is döntöttek, hogy biztonsági őr nem folytathat munkavégzést egyik áruházukban sem. (hvg.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s