h i r d e t é s

Elítélték a Borkaival együtt hajózó nőt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Elítélték a Borkaival együtt hajózó nőt

2022. szeptember 14. - 18:32

A szexvideó miatt 1,5 millió forint pénzbüntetést kell fizetnie. Olykor éppen ennyit kap a barátjától.

Forrás: ujpestihirmondo.hu

A Fővárosi Főügyészség hat ember ellen emelt vádat Borkai Zsolt és az adriai hajós orgián résztvevő ügyvéd, R. Zoltán szexvideója ügyében. A Győri Járásbíróság előkészítő ülésén csak öten jelentek meg, az egykori válogatott focista, P. József – aki korábban elismerte, megfordult nála néhány felvétel az ominózus adriai útról – komoly szívműtéten esett át – írja a Blikk.

A zsarolás és más bűncselekmények miatt indult per első ülésén a vádirat ismertetéséről lemondtak az érintettek. A tárgyalásról csak az egyik vádlott, a Borkaiékkal tartó ikerpár egyik tagja mondott le. Ő harmadrendű vádlottként tett beismerő vallomást. A bíróság személyes adattal visszaélés miatt 1,5 millió forint pénzbüntetéssel sújtotta.

Ezt megelőzően a bíró szerette volna tőle megtudni, mennyit keres havonta, de nem járt sikerrel. A nő nem tudta megmondani, mennyi pénzből él, magas életszínvonalához mekkora összegre van szüksége. Annyi derült ki, egyéni vállalkozó, de barátja tartja el, akitől olykor 20 ezret, máskor 1,5 millió forintot kap. A nő élt az utolsó szó jogával, megjegyezte, hogy ő és az ikertestvére nagyon sok mindenben károsultak a botrány miatt.

A többi vádlott esetében az ügyészség börtön kiszabását indítványozta. A következő tárgyalási napot várhatóan még idén megtartják.

Czeglédy Csaba nincs a vádlottak között, mert őt ugyanis a szexvideók nyilvánosságra hozatala miatt vonták felelősségre. A bűnösségét végig tagadó politikust már korábban, nem véglegesen  egymillió forintos pénzbüntetésre ítélte a Veszprémi Járásbíróság, de ő a tárgyalás megtartását kérte. (24.hu)