h i r d e t é s

Elkezdődött a Magyar Vöröskereszt országos adománygyűjtése

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Elkezdődött a Magyar Vöröskereszt országos adománygyűjtése

2021. december 04. - 06:11

Ezen a hétvégén és két hét múlva, december 17-19. között 10 órától 18 óráig gyűjti az adományokat a Magyar Vöröskereszt az ország összes Auchan áruházában. 

Elősorban tartós élelmiszereket, lisztet, cukrot, olajat, száraztésztát, rizst, konzerveket és tisztálkodási, valamint tisztítószereket várnak az áruházi gyűjtőpontokon. Az ünnepek közeledtével szívesen látnak sütemény-alapanyagokat, aszaltgyümölcsöket, olajos magvakat, édességeket, szaloncukrot és játékokat is, de a járványhelyzet miatt most használtakat nem tudnak fogadni. Az Auchan webáruházában előre összeállított adománycsomagok megvásárlásával online rendeléssel is lehet adományozni, ezeket is a karitatív szervezet kapja meg és osztja szét a rászorulóknak még az ünnepek előtt.

„Azt tapasztaljuk, hogy az elhúzódó járvány és annak következményei nagyon súlyosan érintik a legszegényebbeket. Most valóban minden segítségre szükség van ahhoz, hogy többezer családnak, idős embernek legalább az ünnepeket ne kelljen méltatlan körülmények között töltenie” – kér támogatást a lakosságtól Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója.


Kommentelne? Kattintson ide!