fbpx Ellenzéki csapatból a Fideszbe igazolt | CIVILHETES

h i r d e t é s

Ellenzéki csapatból a Fideszbe igazolt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ellenzéki csapatból a Fideszbe igazolt

2021. június 11. - 07:37

 

Varga Ivett a Ráckevei (Soroksári)-Duna-ág revitalizációjának projektvezetője a Fürjes Balázs államtitkárhoz tartozó Budapest Fejlesztési Központban. 

Varga Ivett még BKK-igazgatóként – Fotó: Mohai Balázs / MTI

Nem verték nagy dobra, de tavaly november óta Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár csapatában dolgozik Varga Ivett, aki 2019-ben a Karácsony Gergely által kinevezett első fővárosi vezérigazgatók között volt. - írja a Telex

Varga Ivett 2020 májusában távozott a BKK éléről és egyben a Karácsony-csapatból, de fél év múlva már a kormányzat fővárosi fejlesztésekért felelős államtitkárának, Fürjes Balázsnak a kabinetjében dolgozott. Májusban saját feladatot kapott a Vitézy Dávid vezette BFK-ban: a Ráckevei (Soroksári)-Duna-ág revitalizációjának projektvezetője lett.

Varga Ivettet idén 2020. január 23-án nevezte ki Karácsony Gergely a BKK élére, miután az ő pályázatát ítélték a legjobbnak a posztra. A főpolgármester négy hónap után felmentette Varga Ivettet, mert „cégvezetői feladatait nem tudta olyan hatékonysággal ellátni, mint amelyet a járványveszély következményeinek enyhítése megkövetelt”.

Azóta még egy (megbízott) vezérigazgatót elfogyasztott a BKK. Fendrik László Varga Ivettet követte az igazgatói bőrfotelben, őt pedig Walter Katalin váltotta 2021 januárjában.


 

Kommentek

h i r d e t é s