h i r d e t é s

Élő adásban égett az ifjú kereszténydemokrata Nacsa Lőrinc

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Élő adásban égett az ifjú kereszténydemokrata Nacsa Lőrinc

2017. július 13. - 16:25

 

Vujity Trvtko élő adásban égette agyon az ifjú kereszténydemokrata Nacsa Lőrincet - írja a 444.hu

Az Ifjúsági Keresztrénydemokrata Szövetség (IKSZ) megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt – ebből az alkalomból hívták be a szövetség elnökét, Nacsa Lőrincet az ATV stúdiójába, ahol aztán a műsorvezető Vujity Trvtko úgy leégette szegény elnök urat, hogy az Európai Bizottság adja a másikat. 

Trvtko felolvasott Nacsának egy szöveget, ami így hangzik: 

Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen."

A műsorvezető ezután megkérdezte az elnök urat, hogy szerinte vajon honnan származik az idézet, Nacsa pedig rávágta, hogy bizots az egyik Soros-féle civil szervezettől. 

Részletek a videón, 5:30-nál kezdődik a show:

(comment:com) / 444.hu


 

h i r d e t é s