h i r d e t é s

Erdő Péter húga csak szexuálisan erkölcsös, a zsoltárokat ismeri, Istent nem!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Erdő Péter húga csak szexuálisan erkölcsös, a zsoltárokat ismeri, Istent nem!

2017. január 31. - 10:04

 

Akinek van fogalma a keresztény hitről az azt is tudja, hogy a zsidók büntető istene helyett a kereszténységben a megváltó, megbocsájtó és szerető Krisztus ideje köszöntött be.

Apor Vilmos Katolikus Főiskola

A kereszténység legnagyobb tragédiái éppen ahhoz köthetőek, amikor a hit lényegét meg nem értők Krisztus nevében büntettek, sőt emberek tömegeit végezték ki. Erdő Mária is egy ilyen inkvizítor technológiát követve írtja maga mellől azokat, akik nem a zsoltárt zengik, hanem a hit lényegét felismerve Krisztus szeretetét sugározva próbálják megértetni tanítványaikkal a kereszténység és a modern élet összefüggését. Erdő Mária nem a tudást akarja az általa irányított iskolával terjeszteni, hanem az esztelen vakbuzgó hitet.

Emberi sorsokat nem mérlegelve évek óta írtja a tudást, miközben saját tiszta erkölcsös világára csak szexuális értelemben vigyáz!

Álljon itt két példa erre:

Erdő Mária regnálása óta rengeteg korábbi tanárt elbocsátottak. Mennie kellett például egy ötgyermekes oktatónak az informatika tanszékről, akinek a tragikus hirtelenséggel elhunyt feleségét előtte egy évvel odaadó munkájáért a főiskola saját halottjának tekintette.

„Olyan feudalista szemlélet honosult meg a főiskolán, ami 200 évvel visszarepítette a maradi és tudományosan megalapozatlan pedagógiai elveivel, amit hamis vallási buzgalomba csomagolva tálal”

– nyilatkozta egy másik elbocsátott tanár.

Erdő Mária személye először akkor vált ismertté, amikor az Élet a hitben című, negyedikeseknek írt hittankönyve az erkölcsi fogalmak tárgykörben a homoszexualitást súlyos, halálos bűnnek nevezte. (A Magyar Katolikus Egyház is reagált ezekre a megállapításokra: azt írták, hogy az egyház minden homoszexuális embert fenntartások nélkül elfogad, illetve hogy a könyv ajánlásának semmi köze a szerző és a katolikus egyház vezetőjének rokonságához.


Forrás: cink.hu


Thúróczky
Az írás a  Magyar Narancs anyagainak felhasználásával készült


 

h i r d e t é s