h i r d e t é s

Esik szét a Fidesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Esik szét a Fidesz

2015. február 10. - 11:41
0 komment

 

A Fidesz elkezdett belülről rohadni és szétesni.

Ha voltak is eddig belső konfliktusok, az legalább nem előttünk zajlott. 2014. decemberétől azonban elkezdték kihordani a szennyest a kirakatba. Íme 3 előjele annak, hogy a Fidesz el fogja veszíteni 2018-at:

Ha mondanom kellett volna három jellemző dolgot a Fideszre, akkor biztosan közte lett volna az összetartás (vagy inkább összezárás). És talán ez volt az egyetlen olyan irigylésre méltó tulajdonsága a pártnak, ami előtt még az ellenzék is fejet hajtott. Hiszen az MSZP, az Együtt-PM, és Gyurcsányék had ne elevenítsem fel, mennyire nem tudtak összetartani (összefogni) egy olyan mindannyiuk számára fontos cél érdekében sem, mint a kormányváltás.

Úgy néz ki azonban, hogy ezt a jelzőt lassan elfelejthetjük a Fidesszel kapcsolatban is:

1. Lázár vs. Pokorni

2014 év végén Pokorni Zoltán kezdte el kritizálni a luxuskörülmények között élő, urizáló fideszes politikusokat. Majd Kövér László kérdőjelezte meg azt, hogy párttársai legálisan szerezték-e vagyonukat. Lázár János erre visszaüzent a médiában, hogy “hátbatámadásnak” érezi Pokorniék beszólását. És kvázi lebaszta őket a sajtón keresztül, hogy ne bomlasszák a Fideszt. Már ekkor érződött, hogy itt baj lesz...    

2. Fideszes belharc az italpiac megszerzéséért

Az ellenzék szerint nem véletlen az sem, hogy végül nem valósult meg az italpiac megszerzése. Az MSZP szerint korrupciós belviszály zajlott a Fideszben. Ezért nem hagyta Gulyás Gergely, a törvényalkotási bizottság fideszes elnöke, hogy a kormány az adó megemelésével tönkretegye az ital-nagykereskedők közel 97 százalékát, és a nekik beszállító cégek nagy részét.

3. Simicska vs. Orbán

"Geci"

Ha ezt folytatják, akkor egyenesen rohannak a hitel vesztés, és ami még fontosabb a szavazó vesztés felé.  

 

uzenofuzet.blog.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s