h i r d e t é s

Esztergom ad otthon az év első motocross bajnoki fordulóinak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Esztergom ad otthon az év első motocross bajnoki fordulóinak

2019. március 11. - 10:48

 

Az Esztergom-kertvárosi motocross pálya ad otthont az év első bajnoki fordulóinak!

Gál Lili, esztergomi motocross-versenyző - Forrás: ‎MX Pálya Esztergom‎ / Facebook

Szombaton a női, junior és senior kategóriában mérik össze a tudásukat az ifjú titánok, helyet adva a beko meghívásos MX1-MX2 Open futamoknak is ahol indulhatnak külön élsport és tömegsport kategóriában a helyi hobbisták vagy külföldi versenyzők is! Számukra a Hauser Magyarország értékes ajándékokat ajánlott fel, így érdemes lesz nevezni ezekre a futamokra!

Vasárnap már a nagyágyuk lesznek a porodon, azaz az első osztálytól a harmad osztályig induló versenyzők között osztogatják majd a bajnoki pontokat!

Mindkét versenyen izgulhatunk, szurkolhatunk a helyi versenyzőinknek. A 85 ccm-ben Pergel Bence, majd visszatérőként első bemutatkozásra bátyja Pergel Márk húzhatja a gázt! A dombok kis királya a „Csévi csávó” Hertlik Donoven is a dobogót célozza meg a helyi szurkolók előtt.

Gál Lili, aki kategóriát váltott, indul nem csak a nő,i hanem a férfi mezőnyben is, mind két nap!

Az izgalmakat lefojthatjuk a Pizza Casa Luigi kínálatával, akár étel vagy italról legyen szó, de a fesztiváli hangulaton lesz még lángos, kürtöskalács, Motocross bazári vásár és mi egy más!

A GYERMEKEKNEK készülünk INGYEN motorozási lehetőséggel akár elektromos vagy akár benzin üzemű motorokról legyen szó!

A belépő a gyermekek és a motorral érkezők számára INGYENES a felnőtteknek pedig 1000 Ft lesz!

A kertvárosi vasútállomástól mindössze 10 perc séta, ezért érdemes megfontolni a gyalogos vagy kerékpár túrát! Térképet, időrendet, vagy bővebb információt az MX pálya Esztergom facebook oldalán, vagy a www.mxtrack.hu oldalon találhatják!


 

h i r d e t é s