h i r d e t é s

Esztergomban sikerült valamit jól megcsinálni, harmadszorra

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Esztergomban sikerült valamit jól megcsinálni, harmadszorra

2023. május 12. - 05:21

Adódik a kérdés, miért nem elsőre?

Harmadszorra sikerült!

Ha valami rosszul sikerül, megírjuk, dee azt is, ha jól.

Május 10-én, szerdán felvonultak a területre a szakemberek és ezúttal betonba öntötték a behajtást gátló oszlopokat a Schweidel József utcában.

Az oszlopot vélhetően a kukásautó szokta kidönteni, de ezt nem állítjuk, csak vélelmezzük. A térkő és a parkosítás nem barátja a hulladékszállításnak, de laglább a házak közötti parkolásnak vége van.

Nem utolsó sorban a futároknak, mentőautóknak és a költözkődöknek pedig fel van dobva a magas labda. Igazából, ha annyira kultúráltak volnánk, hogy tiszteletben tudnánk tartani a következő képen látható táblát:

Esetleg még egy kiegészítő tábla is elfért volna a tiltás alatt. De mondom, ehhez is kultúra kell, olyan, amilyen jelenleg nincs mifelénk.

Ablakok alá hugyozni

Ez esetben nem kerültek volna oda az oszlopok. De nagy a baj. Nemrég, még az oszlopok előtt simán megcsinálta az egyik kukásautó vezetője, hogy amíg a kollégái a hulladékot ürítették a puttonyba, addig ő erkölcsi aggály nélkül levizelte a teherautó hűtőrácsát és a távozó salakanyag szépen csordogált a lába között. Mondani sem kell, hogy mindez fényes nappal és 15 méterre a kocsmától, az ember háta mögött, ahol van vécé...

Ez is egy olyan történet, amit vagy elhisz az ember vagy nem. Minden esetre aki látta, az tudja, pont annyira, mint aki csinálta.


h i r d e t é s

Clicky