h i r d e t é s

Esztergomi politikus a "legjobbak" között!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Esztergomi politikus a "legjobbak" között!

2017. szeptember 04. - 13:15

..és én meg azt hittem, hogy a honfoglaló minigejzír után ma már nem lesz semmi.

Délelőtt a CIVILHETES-en is megjelent a hír, miszerint a pusztaszabolcsi önkormányzat válaszút elé került, hogy vizet kössön be szegényebb családoknak vagy inkább fejlessze a főtéri gyönyörűséget. Ők a honfoglaló minigejzír mellett döntöttek. Ezzel szemben párttársuk Esztergomban sokkal reformerebb ötlettől vezényelve maxolta ki a fejlesztés fogalmát.

Nem friss a fejlesztés, közel egy hónapos és csak négy lájk van a képviselői poszton. Kérem Önt kedves olvasó, kattintson és lájkoljon! Ez a képviselő annyira akarja és annyira érzi, hogy mit kell tennie - sokkal nagyobb figyelmet érdemelne!

Többször kérte tőlem, hogy ne csak a rosszról, hanem a pozitív változásokról is hasonló vehemenciával számoljon be a CIVILHETES. Nos, képviselő úr, beszámolunk!

Ezzel örökre beírta magát Esztergom történelemkönyvébe Dr. Szerencsés Gergely István, hiszen ő az az önkormányzati képviselő, aki megújította a Budai Nagy Antal utca 15. számú ház melletti szőnyegporolót!

Egy apró személyes megjegyzés: kisebb megszakításokkal 30 éve élek a poroló szomszédságában és idősebbeket megkérdezve valamikor 1985 környékén hozta le bárki is a szőnyegét kiporolni. A szőnyegporolót még a porszívó előtti korban találták ki, akkor nem volt mindenkinek és időnként valóban le kellett vinni a szőnyegeket kiporolni.

Ebből is látszik, hogy indokolt a fejlesztésről "politikusi" posztot megjelentetni és egy cikket is megírni! Gratulálok még egyszer a fejlesztéshez!