h i r d e t é s

Ez valami fideszes boszorkányper

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Ez valami fideszes boszorkányper

2017. május 04. - 14:49

 

Kezdjünk el aggódni, drága honfitársaim a Nagyon Egyszerűek Rendszerének szellemi földrengésében. - írja a kolozsvaros.com.

Forrás: kolozsvaros.com

Ebben az országban lassan nem a nap kel fel reggel, hanem Németh Szilárd markáns feje bukkan elő a horizonton, két-három bárányfelhőtől övezve és reggeltől-estig ontja a sötétséget amúgy is sokat szenvedett országunkra.

A rezsimigránsok elleni harc elfáradni képtelen harcosa már szemináriumot is tart a békemenet potenciális haderőinek, hogy az egyre fogyatkozó számban rendelkezésre álló lelkesültekből szükség esetén össze lehessen gereblyézni legalább egy maréknyit, hogy aztán a közpénztévében be tudjanak számolni róla: megint tizenkétmillióan álltak ki Orbán Viktor nemzetmentő mellett.

Miközben Szilárd oktatja a népet, a kormány maradéka – már akinek beleszólása van ebbe – kifaragta a jövő évi költségvetést egy gránitsziklából.

Például jövőre 75 milliárd (75 000 x 1 000 000) forintot óhajtanak elkölteni a migránsok elleni harcra. Jut mindenkinek a pénzből – nem az adófizetőknek, mert mi nem kapjuk, hanem fizetjük.

Az egyórás csecsemőtől az idős dédiig mindenki nagyjából 8 000 forintot fizet csak erre az egy tételre – a Belügyminisztérium, a honvédelmi tárca és a Rogán Antal baráti társaság is bőven részesül a pénzünkből.

Miután az összes kerítés készen van – helyenként több sorban is – nehezen (sem) érthető, mi indokolja ezt a brutális emelést az idei 100 millió forinthoz képest. Csak Rogán Antal és propagandagépezete 20 milliárd (20 000 x 1 000 000) forintot költhet reklámokra és konzultációnak nevezett bohóckodásra.

Ne felejtsük el, hogy ez csak propagandára fog elmenni – már ami az alkotmányos költségek levonása után marad -, a propaganda pedig arról az 1 300 menekültről szól, akik ellen folyamatosan harcol a kormány.

Akiket az uniós kötelezettségeink alapján fogadnunk kellene, elbírálni a kérelmüket és aki közülük megkapja a menekült státuszt, azt befogadnunk egy időre, ameddig vissza nem térhet a szülőföldjére, vagy ameddig meg nem találja a helyét a magyar társadalomban és állampolgárságot kap.

Az első perctől kezdve ordas nagy hazugság, hogy ismeretleneket kellene kötelezően befogadnunk és véglegesen letelepítenünk, mert erről soha nem volt szó. 1 300 ember kérelméről kellene döntenünk, ennyi.

Az ellenük folytatandó propagandára elbaszarintott összeg azt jelenti, hogy menedékkérőnként 15 millió forintot költ a kormány csak arra, hogy uszítson ezek ellen az emberek ellen és tovább hergelje a társadalmat.

Mindeközben éppen Rogán Antal van nyakig benne abban a letelepedési bizniszben, amelynek segítségével ismeretlen és nem kellő módon ellenőrzött migránsok tízezreit szabadították az országra és az Unióra.

20 milliárdot költünk csak propagandára, miközben a kiskunhalasi menekültszálláson tartózkodó (nem önkéntesen, hanem kötelező módon tartózkodnak ott) 6 (HAT) menekültnek nem ad enni a bevándorlási hivatal.

Azt állítják, a jogszabály alapján nem jár étkezés az oda bezárt hat embernek, mert ők ismételten nyújtottak be menedékkérelmet. Ezért bezárják őket, de enni nem kapnak. Pontosabban ennél is cifrább a helyzet. Nem zárják be, hanem kötelező tartózkodást írnak elő. De enni nem kapnak.

Ha tehát a menedékkérő elhagyja a kijelölt tartózkodási helyét – például hogy vásároljon magának élelmet, már amennyiben van pénze -, akkor nem működött együtt a hatóságokkal, megszegte a szabályt, tehát nem jogosult a menekült státuszra akkor sem, ha tényleg menekült.

Ha viszont a menedékkérő nem szegi meg a szabályt, együttműködő és nem hagyja el a kijelölt tartózkodási helyét, akkor éhen döglik.

Ez valami fideszes boszorkányper.

Régen az volt szokásban, hogy akit boszorkánysággal vádoltak, azt bevarrták egy zsákba és bedobták a vízbe. Ha megfulladt, akkor nem volt boszorkány, felmentették. Ha életben maradt valahogy, akkor boszorkány volt, tehát elégették.

A hat darab menedékkérőt kiskunhalasi emberek etetik. Titokban. Titkolni kell a kilétüket, mert félnek a megtorlástól. Mert a Németh Szilárd és reménybeli cellatársai által hergelt egysejtűek megbüntetik azokat, akik emberként viselkednek ebben a végtelenségig megnyomorított lelkű országban.

Én úgy látom, hogy kevés lesz Rogánnak a 20 milliárd, a 75 milliárd is kevés lesz. Sőt, az isten pénze sem lesz elég arra, hogy sokáig fenn lehessen tartani ezt a nyomorult rendszert.

Bármennyi Németh Szilárdot és Kósa Lajost vet be a kormány, nem sikerül kiépíteniük azt a rendszert, amelyért pedig foggal-körömmel küzdenek évek óta. A saját feneketlen mohóságuk, az egymásra rétegződő hazugságaik, az elvtelen, gerinctelen, primitív kormányzásuk meg fog bukni.

Azért, mert ebben az országban még mindig több az értelmes ember, mint a földbuta, több a jóérzésű, mint a rosszindulatú és ahogy egyre többen ki mernek állni a kormány szemétségeivel szemben, úgy lesz mindinkább nyilvánvaló, hogy a többség melyik oldalon is áll.

Nem a kormány oldalán, az biztos.

Szerző: Tamás Róbert/kolozsvaros.com

 


 

Kommentek

h i r d e t é s