fbpx Ezt a telefont Delhusa Gjonnak tervezték | CIVILHETES

h i r d e t é s

Ezt a telefont Delhusa Gjonnak tervezték

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ezt a telefont Delhusa Gjonnak tervezték

2015. szeptember 08. - 16:38
0 komment

 

Az Alcatel beáll a sorba: nem feltétlenül a technikai specifikációval akarja eladni az új telefonját, inkább a külsővel csábítja a vásárlókat.

A Pop Star nevű, öthüvelykes, androidos telefon választható hátlapjai között farmerborítású is szerepel - írja az index.

A 720p-s kijelzőjű, négymagos processzorral és 8 megapixeles kamerával szerelt készülék inkább a fiataloknak lehet érdekes, vagy Delhusa Gjonnak, hiszen neki mindene a farmere. Elnézést kérek, de traumatikus gyerekkori emlék az a dal, és magamban tartani súlyos egészségügyi következményekkel járt volna. Természetesen önöket sem kíméljük meg ettől:

Az Alcatel szerencsére azért nem csak olyan telefonokat ad ki, amiknek a hátlapja a legérdekesebb. Bejelentették a Pop Up nevű készüléket is, ez már jóval komolyabb: nyolcmagos processzor, 13 megapixeles, f/2.0-s kamera, 2 gigabájt memória van benne. Mondjuk ebbe is csak 720p-s felbontású kijelzőt szereltek, és alig 2000 mAh-s akkumulátor van benne, ez a kettő együtt nagyjából hozza a napi szintű töltést.

Az új modellekről már csak azt nem tudni, mikor kerülnek a boltokba, és mennyibe kerülnek majd.

 

index.hu


 

h i r d e t é s