h i r d e t é s

Fábry Sándor szerint a politika nem értelmiségi dolog, Gyurcsány pedig besúgó volt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Fábry Sándor szerint a politika nem értelmiségi dolog, Gyurcsány pedig besúgó volt

2022. május 08. - 05:58

 

A humorista ma már politikailag kevésbé aktív, a rendszerváltáskor több esélyt látott a Fideszben és Orbánban, öt éve meg azt mondta, hogy nem ilyen lovakat akart és Gyurcsányozott is egyet.

Fábry Sándor - Forrás: ATV Magyarország/YouTube

Rónai Egonnak adott interjút Fábry Sándor, az ATV stúdiójában, a Húzós podcastben.

A humorista elsősorban azért fogadta el Rónai Egon meghívását, hogy promózza május 9-11.-én bemutatásra kerülő Revüjét, de nem csak erről esett szó. A Fábry (korábbi Fábry Show) nemrég ünnepelte a kétszázadik, jubileumi adást. Ezzel összefüggésben elárulta, hogy a korábban az RTL-en futó műsor a tizedik jubileumra a csatornától egy világ körüli utat kapott, a mostani, 200. születésnapra egy köszönőlevéllel lepte meg az MTVA. 

Fábry Sándor kiemelte, hogy bizonyos szempontoknak, elvárásoknak meg kell felelnie a műsornak, de szerinte ez nem baj, hiszen akik pénzt adnak rá, elvárhatják. 

Egy ilyen érdekes félelem lengi körül a miniszterelnök úrral kapcsolatos megnyilatkozásokat, nem baj, hogy az egyáltalán nem bántó, sőt humoros, sőt tulajdonképpen profi, ezeket általában igyekeznek velünk elkerülni – mondja.

A műsorvezető ma már politikailag kevésbé aktív, mint a Gyurcsány-éra alatt volt, más dolga van, és egyébként is úgy érzi, hogy életünket túlságosan átszövi a politika. Szerinte inkább a művészetekkel kéne foglalkozni, és csak Bartók Rádiót hallgatni.

Politikailag mindent '56-hoz képest véleményez, így Gyurcsány Ferencet is, aki ugyan akkor még nem élt, de későbbi állásfoglalása '56-ellenes.

Szerinte Gyurcsány, a függetlenített KISZ-titkár besúgó volt Pécsett. A KISZ annyira lekötötte, hogy az iskolába sem járt be, és besúgóként tevékenykedett. Erre ugyan nincs bizonyíték, de Fábri szerint Pécsett mindenki ezt beszélte.A rendszerváltozáskor több esélyt látott a Fideszben és Orbánban, mint a többiekben. Utoljára öt éve beszélt politikáról, akkor azt mondta, nem ilyen lovat akart. (atv.hu) / Hírklikk

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s