h i r d e t é s


Fekete-Kockás Nap az oktatás szabadságáért!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Fekete-Kockás Nap az oktatás szabadságáért!

2016. december 13. - 07:12
0 komment

 

December 19-e a magyar oktatás gyásznapja, mert aznap lesz öt éves az a köznevelési törvény, amellyel a kormány "megteremtette a magyar oktatás kereteit", és elvette a magyar oktatás szabadságát - írja a Tanítanék Mozgalom.

Forrás: Tanítanék Mozgalom / Facebook

Bár a vidékiek nem lehetnek ott a Tanítanék Mozgalom által szervezett Kossuth téri gyertyagyújtáson, ezen a napon az ország bármely településén bárki, bárhol kifejezheti a tiltakozását azzal is, ha valamilyen fekete vagy kockás kabátot, ruhát, inget visel, vagy fekete szalagot tűz a kabátjára, táskájára, az autó antennájára. 

A szülők, gyerekek, tanárok is vegyenek fel fekete vagy kockás ruhát, és kössenek fekete szalagot az iskolák kapujára, kerítésére, ablakaiba! Fejezzük ki, hogy elég volt a hazugságokból, a megfélemlítésből, a tanulók és a tanárok agyonterheléséből!

Kedves Tanárok, Tanulók, Szülők, Nagyszülők, Magyar Állampolgárok! Kérjük, hogy MINDENKI, aki szerint nem a gyermekeink és a tanárok felelősek az oktatáspolitika kudarcaiért és rendszerszintű hibáiért, álljon ki a magyar oktatás szabadsága mellett! 
Ne hagyjuk, hogy elvegyék a gyermekeink és a társadalom jövőjét!

A csatlakozó esemény facebook oldala >>h i r d e t é s

betöltés...

;