fbpx Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

2020. augusztus 09. - 09:22

 

Meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol egy külföldi utasszállító autóbusz árokba borult vasárnap reggel - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A kép illusztráció! - Forrás: police.hu

Az MTI érdeklődésére elmondták, a turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
A közlemény szerint vasárnap reggel fél hét körül az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében tért le az útról és borult az árokba az autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között.

A rendőrség elsődleges információi szerint a balesetben egy ember meghalt, további 34-en megsérültek - tették hozzá. Közölték: a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az M5-ös autópályát a főváros felé vezető irányban. (MTI)

Frissítés (2020. augusztus 9. 12:09)

Képek a balesetről:

Mentők és tűzoltók árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.

Fotók: MTI/Donka Ferenc

Címkék: 

 

h i r d e t é s

Kommentek