h i r d e t é s

Felhőtlen délelőtt, szeles délután

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Felhőtlen délelőtt, szeles délután

2020. április 05. - 06:05

 

Napról napra melegszik az idő.

Délelőtt szinte felhőtlen időben lehet részünk, a napsütésé lesz a főszerep.

Délután gyengén felhős lesz az ég, folytatódik a csapadékmentes idő. Élénk lesz az északkeleti szél. 14, 19 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn délelőtt nem zavarják felhők a napsütést. Délután napsütéses, száraz, igazi tavaszi időnk lesz. Megerősödik a délkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Orvosmeteorológia

Vasárnap nem érkezik időjárási front térségünkbe, de melegedés hatására többen szokatlanul fáradtnak érezhetik magunkat. - írja a meteoklinika.hu

A tartósan fennálló tavaszi fáradtság okozta kellemetlenségeket könnyen elkerülheti a tartósan alkalmazott fényterápiával is!

Az időjárás alapvetően kedvező, csapadékra sehol sem kell számítani. A hő-és komfortérzeten csupán a szél ront. Szabadtéri programokat a kormányzati intézkedések miatt senki ne tervezzen. A napsütés a szabadba csábít, de mégsem mozdulhatunk ki, emiatt sokan stresszesebbek és ingerültebbek lehetnek.

A pollenterhelés nő a pollenkoncentráció jellemzően a közepes-magas tartományban alakul. Az allergiások akár intenzív tüneteket is tapasztalhatnak.

A közlekedés során az erős széllökések jelentik a fő veszélyt. Az erős széllökések csökkentik a gépjármű menetstabilitását, vezessen fokozott figyelemmel.

meteoklinika.hu / idojaras.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

h i r d e t é s