h i r d e t é s

Felkészületlenség, ismeretek hiánya és tények figyelmen kívül hagyása minden oldalon

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Felkészületlenség, ismeretek hiánya és tények figyelmen kívül hagyása minden oldalon

2021. július 22. - 10:18

 

Sokan azt gondolhatnák, hogy örülök Angela Merkel betelepítési intézkedéseinek. Persze, tisztában vagyok az okokkal és itt nem összeesküvés elméleteket kell keresni.

A német nők nem szülnek és kell a munkaerő a multiknak. Nem képzett, gondolkodó emberekre van szükség, hanem azokra a zombikra, akik a kék kábelt a kékkel, a pirosat a pirossal össze tudják kötni. A multiknak ennyi kell, de ebből tömegével. Isten őrizz, hogy gondolkodjanak!
Bejött a csőcselék. Ez így nem igaz, mert köztük számos rendes polgár is érkezett szakképzettséggel, vagy legalábbis tiszta, emberi kvalitásokkal. De mit ér az a pár, ha a tömeg kriminalizálódik?
Nem! Nem az Iszlámot hozták magukkal, hanem egy merőben Iszlám ellenes gondolkodást. Tudom, hogy kijelentésem sokakat bosszant, de igenis az Iszlám jog az egyetlen eszköz, amit ellenük be lehet vetni, mert az európai szekuláris puhapöcsű jog hidegen hagyja őket. Nem hat rájuk.
Teológiai síkon az a bajom velük, hogy a befogadó országok polgárai az ő tetteiket azonosítják az Iszlámmal. Sőt, erre a politika is ráerősít. Minden erőmmel azon fogok küzdeni, hogy ennek az ellenkezőjét bizonyítsam.
Saját oldalamon azzal próbálnak csillapítani, hogy mi muszlimok testvérek vagyunk, hagyjak fel testvéreim kritikájával! Nos, testvéretek a radai roseb, nem én. A Koránban más áll: a hívők testvérek! De ti, muszlimnak beállított hangadók, a hívő létet csak saját vallásotokra értitek, azt is leszűkítitek irányzatra, törzse, családra és a végén csak magatokat imádjátok. Ebben nem veszek részt.

Az Európába érkezett milliónyi sihedernek annyi elképzelése van az Iszlámról, mint egy sopronkőhidai rabnak a kereszténységről. A szájuk viszont nagy, felsőrendűségi érzésük fordítottan arányos kulturális felkészültségükkel és zaklatnak. Ne tévedjünk el még a maffiák világába, amit nyugat Európában kontroll alá vettek, maradjunk a közembereknél. Rátelepszenek mások életére, főleg a nőkére. Van-e az Iszlám szerint joga egy muszlimnak rátelepedni egy másik életére?

Abu Hurayrah tudósításából, aki Allah prófétájának (béke reá) a következő mondásáról számot be: "Egy ember Iszlámjának tökéletességét jelzi, ha nem törődik azzal, amihez nincs köze."
Forrás: 12. Hadith. An-Nawawi 40 Hadith gyűjteménye

Magyarul, ne avatkozz bele más dolgába.
Van-e joga egy muszlimnak ítélete mondani más ember felett (muszlim közembernek, nem bíróságnak!)?

A Döntés (Ítélet) a Magasságos és Nagy Allahé! (Korán 40:12)

Eleinte mézesmadzag, majd, ha kötélnek áll a szerencsétlen alany, akkor csicskásítás és ítélkezés. Annak ellenére, hogy egy muszlim nem ítélkezhet! Egy szabad nőből, de akár férfiból is így lesz egy idegen csicskája. Lelki börtönbe kerül. Azért kerül bele, mert van lelkiismerete, a csőcseléknek pedig nincs. De hát nem azért jöttek ide, hogy lelkiismereti kérdésekkel foglalkozzanak, hanem hogy dugjanak, drogozzanak és eltartassák magukat a jóléti intézkedésekre hivatkozva. Ha pedig nehézség támad, a maffia tárt karokkal várja az új katonák tömegét. Angela, ezt nagyon elrontottad… Nem volt egy tanácsadód, aki elmondta volna kik ezek? Nem volt senki, aki saját törvényeiket a bejövőkkel szembefordította volna? Nem volt senki, aki a jogot joggal összevezette volna? Mert ha így marad, a bűnözőkből a saját térfelükön belül hősök lesznek. Igen hősök, akik elégtételt vesznek a gyarmatosítás bűneiért (teljesen fölösleges azon érvelni, hogy ki gyarmatosított, ki nem. Fehér ember és kész). Másrészt a hősök "munkája" biztosítja a nagy család megélhetését…Őket fogja erkölcsileg is támogatni saját hátterük dacára annak, hogy erkölcsnek ebben a kontextusban nincs helye.

És még egyszer: elnézést azoktól a tisztességes, integrálódni akaró, törekvő emberektől, akikre a fenti írás nem vonatkozik. Számukra ez a jelenség szintén óriási visszahúzó erő.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s