h i r d e t é s

Felnagyított fa minifigurát adott ki a LEGO

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Felnagyított fa minifigurát adott ki a LEGO

2019. november 08. - 08:14

 

Egy kis nosztalgiázás és tisztelgés a márka öröksége előtt - a minifigura 5:1 méretarányú, fa változatával indít az új LEGO® Originals™ sorozat.

853967 – LEGO® Originals Fa minifigura

Első, 1978-as megjelenését követően a minifigura korunk egyik legnagyobb popkulturális ikonjává vált, ami folyamatosan megújul – ezúttal mutatós, 5:1 méretarányúra nagyított másával tiszteleg öröksége előtt.

A LEGO® Originals Fa Minifigura 853967 piacra dobásával a LEGO Csoport és a Room Copenhagen dizájn szakemberei egy olyan új termékvonalat vezetnek be, amellyel azoknak szeretnének kedvezni, akik nem vetnek meg egy kis LEGO nosztalgiát és játékos belsőépítészetet. A terméket november 1-jén mutatták be a londoni Covent Gardenben található különleges LEGO Originals Pop up Üzletben és Galériában, ahol a rajongóknak lehetőségük volt azelőtt beszerezniük a limitált kiadású modellt, mielőtt az november 8-ától szélesebb körben elérhetővé válik.

Az 1932-ben, Ole Kirk Kristiansen ácsmester által alapított LEGO vállalat első játékai fából és kézzel készültek. Ole szaktudása és a részletekre kiterjedő figyelme biztosította a termékek magas minőségét, de amikor a második világháború utóhatásaként a fakészletek szűkössé váltak, műanyag játékokkal bővítette termelését, a többi pedig már történelem…

1950-ben Ole Kirk Kristiansen azt mondta: „Mindig elkötelezett voltam amellett, hogy a legszebb és legtartósabb tárgyakat készítsem el, és csakúgy, mint a többi ács, én is abban hiszek, hogy a legjobb reklám az, ha a termék eladja magát. Célunk, hogy igazán jó, jól összerakott és finoman kidolgozott munkákat gyártsunk, és biztosítsuk, hogy a LEGO termékek mindig kitűnjenek kivételes minőségükkel.”

Tisztelegve a magas minőségű, kézzel készített fajátékokat gyártó múltunk előtt, ez a prémium modell az Erdőgazdálkodási Tanács által hitelesített tölgyből készült kézzel, és pont olyan mozgatható, sárga műanyag kezek csatlakoznak hozzá, mint amilyen a mai minifiguráknak van. A modell 20 cm magas, 11 cm széles és 9 cm mély. Az utolsó LEGO termék, amiben a fát és a műanyagot kombinálták, az a 60 évvel ezelőtti 1130 Bedford tűzoltóautó volt 1959-ben.

A klasszikus LEGO minifigura 5:1 méretarányúra felnagyított változata egy prémium ajándékdobozban érkezik, amelyben található még egy 28 oldalas, a minifigura történetét és az új fa modell fejlesztésének részleteit tartalmazó kiskönyv is. Emellett a csomagban van még néhány inspirációként szolgáló példa arról, hogy a LEGO dizájnerek hogyan szabták személyre saját példányukat, valamint néhány ötlet arra vonatkozóan, milyen kiegészítőket lehet építeni a dobozban található LEGO elemekből.

1978-as bevezetése óta több mint 8 000 féle különböző minifigura jelent meg, nem is említve azt a számtalan változatot, amit a gyerekek maguk építettek. Ez az új kiadás sem kivétel. A tulajdonosait arra biztatják, hogy engedjék szabadon kreativitásukat és egyedi módokon dekorálják a minifigurájukat, majd büszkén állítsák ki otthon, az irodában vagy akár a közösségi média felületein a #LEGOOriginals hashtag kíséretében.

„Kiváltságnak érezzük, hogy együttműködhettünk a LEGO Csoporttal és hozzájárulhattunk egy új dizájner klasszisokat felvonultató sorozat világpremierjéhez” – mondta Jacob Eberhard, a Room Copenhagen ügyvezető igazgatója. „Izgalmas utazás volt visszatérni a vállalat gyökereihez és segíteni néhány eredeti LEGO játék új, kreatív módon történő visszahozatalát.”

853967 – LEGO® Originals Fa minifigura

Ajánlott fogyasztói ár: 39 990 Ft. Elérhető közvetlenül a LEGO.com oldalon.

LEGO® VIP*

A LEGO csoport hűségprogramjához való csatlakozás ingyenes, megkötések és korlátok nélkül lehetséges, a tagok a LEGO üzletekben vagy a LEGO.com oldalon történő vásárlásaik után, a LEGO rajongás közösségi médiában való megosztásával, értékelések írásával és egyéb aktivitásokkal pontokat gyűjthetnek. A tagok ezeket a pontokat jutalmakra válthatják be, amik kedvezményekre, különleges ajándékokra, LEGOLAND® jegyekre, nyereményjátékokon való részvételre, exkluzív élményekre és még sok más dologra használhatók fel. A VIP tagok ezen felül exkluzív, csak számukra elérhető előnyökhöz is jutnak, ilyen például az új LEGO szettekhez való korai hozzáférés, az éves VIP Hétvége ünnep és a Dupla Pont promóciók.


 

h i r d e t é s