h i r d e t é s

Felső kategóriás kikapcsolódás Budapest szívében

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Felső kategóriás kikapcsolódás Budapest szívében

2019. február 20. - 06:50

 

Mai cikkünkben egész napos programlehetőséget kínálunk Önnek a világörökség részét képező budai panoráma alatt. A Gellért-hegy lábánál, az Erzsébet híd budai hídfőjénél található a Rudas Bistro.

A bisztró szerves részét képezi a Rudas Gyógyfürdőnek, ami műemlékvédelem alatt áll. A fürdő frissen felújított szárnyában találjuk az éttermet. A komplexum a város szívében helyezkedik el, és nagyon egyszerűen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

Látogasson el a világhíres, közel 500 éves Rudas Fürdőbe, mártózzon meg az 1500 méter mélyről eredő Juventus termálvízben, élvezze a fürdő összes szolgáltatását, és mindezek mellett kóstolja meg a kulináris ételkülönlegességeiket!

Az ajánlat részletei

A rendezvényhelyszínként is működő étterem Prémium Brunch csomag ajánlatának keretén belül egy egész napos, a fürdő teljes nyitvatartási idejére reggel 8 és este 10 óráig szóló belépőjegyet kapunk. Ezzel a Rudas Fürdő új wellness részlegét, az uszodát, és a Nemzetközi Szaunavilágot is élvezhetjük. Ezen kívül extraként elnyújtózhatunk a tetőn kialakított panoráma medencében, gyönyörködve a szemünk elé táruló pazar látványban. Olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely még világviszonylatban is egyedülállónak mondható.

A fürdő rejtette lehetőségek mellett, ízkalandokat is rejt a csomag a Rudas Bistro jóvoltából. Európai színvonalon működő, mindemellett a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó vendéglátó csoportról beszélünk. Az ajánlat a 3 fogásos a’la carte ebédet és a Chef ajánlatát is tartalmazza. A Prémium Brunch csomag eredeti ára 14.990 Ft. Ehhez most 17 százalékos kedvezménnyel, 12.450 Ft-os áron tudnak hozzájutni. A csomag ára italfogyasztás nélkül értendő.

Az étterem 11 órakor nyit és egészen este 10-ig, a fürdő zárásig állnak a vendégek rendelkezésére. A csomagajánlatban foglalt étkezés délelőtt 11 és délután 4 óra között vehető igénybe. Kényelmük érdekében előzetes időpontfoglalás szükséges.

Garantált minőség

A minőségre a korszerűen berendezett, legfrissebb alapanyagokkal dolgozó konyha a garancia. Séfük és csapata egy egyedi, szezonális menüvel készült az oda látogatóknak, akik egy fantasztikus magyarfúziós ízutazáson fognak részt venni. Hab a tortán, hogy éttermük termeiből is lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára és a városra. Az étteremben ülve már biztos nem lesz vizes a kezük, így mobiltelefont, fényképezőgépet tarthatnak kézközelben a fantasztikus látvány megörökítéséhez.

Ha nem hisz a fülének, higgyen a szemének. Tekintse meg a Rudas Bistro étlapját. Az ételek sokszínűsége, egyedi tálalása kóstoláskor sem fog csalódást okozni. Kedves ajándék, nagyszerű meglepetés lehet szerettünknek, akivel szeretnénk csak egy napot idilli környezetben együtt tölteni vagy megünnepeli együtt egy fontos évfordulót. Az ilyen felejthetetlen, közös emlékek a legjobb kapcsolatépítők, és ezek által tudjuk emberi kapcsolatainkat ápolni.


 

h i r d e t é s