h i r d e t é s

Felverte a gaz a hibrid busztelephelyet

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Felverte a gaz a hibrid busztelephelyet

2018. június 19. - 10:32

 

Olyan, mint egy csernobili buszváró központ a kecskeméti hibrid buszok telephelye a Bertrans épületei és az Univer üzemének szomszédságában. 

 

A fejlesztés a buszvásárlással együtt 6,9 milliárdos, amelyből a hibrid buszok 4,2 milliárd forintot tettek ki.  A beruházás - amely magában foglalja a járművek parkolóját, az üzemanyagtöltő állomást, a főépületet, valamint a kiszolgáló és pihenő helységeket - lényegében elkészült. Az uniós pályázati projekttábla szerint a határidő múlt év december 31-e volt, ennek ellenére életnek se híre se hamva, sőt meglehetősen elhagyatottan áll, akkora  a gaz, hogy ha magánszemély birtokán lenne, már rég megbírságolta volna az önkormányzat. 

 

Szerettük volna megtudni, hogy ki a beruházó, ha ugyanis még nem adta át az önkormányzatnak a telephelyet, akkor a cég feladata lenne a környezet állagának a megóvása, de nincs jelezve.

Megkerestük ez ügyben a kecskeméti önkormányzatot is. Takács Valentina szóvivő azt mondta, ez egy múlt évről áthúzódó beruházás, amely még nincs készen, jelenleg az eszközbeszerzés zajlik. Hozzátette: a telephelyet az év végéig kell átadni és üzembe helyezni.

Hírösvény


 

h i r d e t é s