h i r d e t é s

Finom falatok egy nehéz hétfőn az irodában!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Finom falatok egy nehéz hétfőn az irodában!

2022. augusztus 10. - 11:09

Gyakran úgy érezzük, hogy a hétvégék egy pillanat alatt elszállnak. Éppen ezért bármennyire is elhivatottak vagyunk munkánk iránt, a hétfő reggelek nem tartoznak a kedvenceink közé. Éppen ezért jó, ha feldobjuk az irodai hangulatot egy kis finomsággal!

Forrás: ordit.hu

Közös irodai reggeli

A közös irodai reggelik javíthatják a hangulatot, és még új ötletekkel is inspirálhatnak.  Annak ellenére, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, sokan nem fogyasztanak mást, mint egy kávét vagy egy péksüteményt. Ha azonban meglepjük kollégáinkat egy finom táplélékdús reggelivel, garantáltan jobban indul a munkahét! Ha mind leülünk egy közös étkezésre, lehetőség nyílik a kikapcsolódásra és a társasági életre a nap megkezdése előtt.

Biztosíts finom irodai cateringet, bekészítést az Ordit.hu segítségével, hogy az igazi energiabombaként hasson egy álmos hétfő reggelen!

Nagyon sok előnnyel jár, ha reggelit biztosítunk csapatunk számára. A reggelihez való ragaszkodás javíthatja a munkamorált, ami ahhoz vezethet, hogy az alkalmazottak elkötelezettebbnek és produktívabbnak érzik magukat. Ráadásul a dolgozók koncentrációja jelentősen javulhat, ha finom falatokkal kezdték a napot.

Hideg és meleg reggelik

Akár ünneplésre van okunk, akár csak szeretnénk megköszönni munkatársaink kemény munkáját, az eseményt olyan extravagánssá vagy hétköznapivá varázsolhatjuk, amennyire csak szeretnénk. A következő irodai reggelihez mindenképpen biztosítsuk az alapvetőnek számító italokat, például kávét, teát, narancslét vagy más gyümölcsleveket.

Ha pedig mindent beleadnánk, egy igazi villásreggeli sem akadály. A meleg étkezési lehetőségek közül népszerű opciónak számít a tojásrántotta, kolbász, gofri vagy palacsinta friss gyümölcsökkel, tejszínhabbal és szirupokkal. Ha pedig a hideg ételeket preferáljuk, a muffin, croissant, pogácsa és egyéb aprósütemények garantáltan népszerűek lesznek a kollégák között.

Jó, tálalásra kerül némi friss gyümölcssaláta vagy gyümölcstál is, joghurtok, gabonafélék tejtermékekkel, és természetesen vegán, vegetáriánus, laktóz- és gluténmentes opciókkal is érdemes készülni.

Tippek a sikeres irodai reggelihez

Fontos, hogy elég időt szánjunk a közös irodai reggelire, hiszen a lényeg az, hogy a dolgozóid feltöltődhessenek és ráhangolódjanak a munkanapra. Egy óra általában elegendő időt biztosít a társasági életre és a nyugodt tempójú étkezésre.

Könnyű figyelmen kívül hagyni a speciális diétákat, és mindenki igényeinek figyelembevétele különösen nagy kihívást jelent, ha nagy csapattal rendelkezünk. Mielőtt ételt rendelünk, küldjünk egy kérdőívet, hogy ellenőrizhessük a speciális diétákat az irodában. Fontos azonban tudni, hogy az ételérzékenységek hiperszenzitív személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésének érdemes külön utánajárni.

Látogass el az Ordit.hu honlapjára, és böngészd végig a változatos cateringszolgáltatásokat!

Címkék: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s