h i r d e t é s

Földi László szerint le kellene kapcsolni az internetet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Földi László szerint le kellene kapcsolni az internetet

2021. február 07. - 09:00

 

Az Orbán-kormány titkosszolgálati szakértője a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában beszélt az interneten zajló társadalmi kommunikáció hatásairól.

Földi László - Forrás: nepszava.hu

Megállapította, hogy az interneten van egy olyan trend, "ami tudatosan megbontja a társadalom értékrendszerét. Az identitást, a családokat, a nemeket. Ennek egyik alappillére az idősebbek viszonya a fiatalokhoz." Azt mondja, akik ezeket a szálakat mozgatják, el tudják érni, hogy a fiatalok kevésbé tiszteljék az időseket, és fordítva. Földi László szerint a társadalom támadásáról van szó.

Aggályosnak tartja a titkosszolgálati szakértő, hogy az idősek nem vesznek részt az interneten zajló társadalmi kommunikációban. "A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell" – idézi az Index a műsorban elhangzottakat.

Végül azt a konklúzióz vonta le, hogy "le kellene kapcsolni az internetet. Ezt egy szűk csoport irányítja, a gépet pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát" – jelentette ki. (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s