h i r d e t é s

Fúvószenekar Svájcból - Hangverseny Dorogon

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Fúvószenekar Svájcból - Hangverseny Dorogon

2015. április 07. - 08:45
0 komment

 

A táti Musik-Land Utazási Iroda szervezésében április 11-én, szombaton  érkezik hazánkba Christian Ferlet egyesületi elnök vezetésével a Genfi-tó közelében található Renens város fúvószenekara.

Az 1986-ben alapított La Clé d'Argent fúvószenekar tagjai Simon Lamothe vezényletével április 12-én (vasárnap) 17 órai kezdettel a dorogi József Attila Művelődési Házban adnak hangversenyt. A koncerten közreműködik a Zagyi István karmester által dirigált  Dorog & Tát Fúvószenekar is. A házigazda projekt zenekar szeptemberben  Magyarországot fogja képviselni a németországi Bad Slema-ban megrendezésre kerülő 18. Európai Fúvószenekari Fesztiválon.  A műsor befejezéseként a két zenekar tagjai néhány számot együtt fognak eljátszani.

A koncerten részt vesz Benno Stauffer úr, a Svájci Államszövetség Budapesti Nagykövetségének konzulja is.

A hangverseny színvonalas szórakozási lehetőséget ígér a fúvószenét kedvelők egyre nagyobb táborának. A Musik-Land Utazási Iroda valamennyi rendezvényére, így erre is, a belépés díjtalan.

Háromnapos programjuk során a svájci vendégek megismerkednek Esztergom és Budapest nevezetességeivel. Természetesen ellátogatnak a pusztára  is.


 

Kommentek

h i r d e t é s