fbpx Gajdics Ottó bíróság előtt felelhet akut hímsovinizmusáért | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gajdics Ottó bíróság előtt felelhet akut hímsovinizmusáért

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gajdics Ottó bíróság előtt felelhet akut hímsovinizmusáért

2017. június 13. - 15:51

 

Bangóné Borbély Ildikó feljelentést tett Gajdics Ottó ellen, azokért a sértő kifejezésekért - amelyekről korábban már mi is beszámoltunk.

Az ECO TV-n, 2017. május 31-én este az Angárd című műsorban Gajdics, a Magyar Idők főszerkesztője nem egyszerűen véleményt fogalmazott meg a felfogádsa szerinti családmodellről és a nők szerepéről a magyar társadalomban, hanem gyalázta és mocskolta a háromgyerekes szocialista politikust.

Gajdics Ottó kendőzetlen taplósága 33:38-tól látható és hallható. A Magyar Idők főszerkesztője mindenkin átgázoló stílusban védte az ellenzék kritikájával szemben a kormány gyermekvállalást segítő intézkedéscsomagját.

Gajdicsot továbbá az is minősíti, hogy Bangóné kijelentései és a jobboldali újságíró sértő és megalázó viszontvéleménye között több nap is eltelt, éppen ezért a kormánypárti megnyugodhatott volna és megfogalmazhatta volna a mondanivalóját jogsértés nélkül is. Ezzel szemben a világ legtermészetesebb módján adta elő sértéseit, amely túlmegy a szabad a véleménynyilvánítás fogalmán.

Ráadásul az Alaptörvény nem tesz különbséget az emberi méltóság védelmének körében a személyek között, így a védelem kiterjed a közéleti szereplőkkel szembeni véleménynyilvánításokra is.

 

 


 

h i r d e t é s