h i r d e t é s


Gréczy mitől ilyen ideges, ha kérdezik?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gréczy mitől ilyen ideges, ha kérdezik?

2017. október 17. - 14:23

 

Hazudik és csúsztat a DK szóvivője - mélyről jön a szunnyadó ellentét a DK-s és MSZP-s politikusok között.

Forrás: Demokratikus Koalíció

Első ránézésre semmi gyalázatos nincs abban, ha egy ellenzéki politikus kormánypárti politikusokkal beszélget, de az ellenzéki oldalon elég rossz néven veszik az ilyesmit. 

Így aztán Gréczy Zsolt lépett, és a közleménye szerint most

bepereli az MSZP szekszárdi szervezetét.

„Az MSZP szekszárdi szervezetének hivatalos Facebook-oldala azt a hazugságot írta és terjesztette rólam, hogy 2017. október 13-án, pénteken 14 órakor a szekszárdi Heinmann Pincészetben tárgyaltam Horváth Kálmán és Horváth István fideszes politikusokkal" – írta Gréczy, aki közli, hogy van alibije az időpontra, ráadásul nem is ismeri ezeket a fideszeseket:

Ezúton közlöm, hogy a nevezett időpontban, sőt egész nap Budapesten tartózkodtam, erre tucatnyi tanúm van.

Illetve:

Soha életemben nem jártam a fent nevezett pincészetben, a nevezett fideszes politikusokkal soha nem találkoztam, még a nevüket sem hallottam soha.

Feletébb furcsa az utolsó mondat, hiszen Gréczy Zsolt 2013. szeptember 1-je óta a Demokratikus Koalíció szóvivője. Hárvát Istán, akinek a nevét sosem halotta, 2006. mákus 16. óta a Fidesz országgyűlési képviselője. A másik kormánypáűrti politikus pedig három ciklus óta az országgyűlési választások során a szekszárdi választókerületben kampányfőnökként tevékenykedik és jelenleg Tolnai megyei kormánymegbízott.

Gréczy azt is mondja, hogy a kérdéses időpontban nem tárgyalt a kélt fideszes politikussal a szekszárdi Heinmann Pincészetben. Nos, azt senki nem is állította, hogy ő a pincészetben járt volna. A hír annyi, hogy látták őt a pincészet felé vezető útkereszteződésben.

Továbba furcsa a rendszá kérdése is, amelyről korábban itt írtunk >>

Ugyanakkor az is látható, hogy Gréczy Zsolt és rajta keresztül a DK bárkivel szövetkezik az MSZP elpusztítására.h i r d e t é s

betöltés...

;