h i r d e t é s

GTC White House irodaház Szent Iván éji megnyitó parti

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

GTC White House irodaház Szent Iván éji megnyitó parti

2018. július 06. - 19:41

 

Budapest egyik vezető ingatlanfejlesztője, a GTC Hungary legújabb irodafejlesztésének átadó, nyitó partijára került sor június 21-én a nyári nap-éj egyenlőség napján. 

A főváros egyik népszerű irodanegyede, a Váci út a GTC White House-zal egy új, „A” kategóriás 21 500 m2-es irodaépülettel gazdagodik, amelyet izgalmas zöld építészet jellemez, sőt az irodakomplexum meghatározó része egy teljesen felújított századfordulós 2 000 m2-es loft épület is.

A zöld architektonikai megoldások inspirálták az átadó ünnepség szervezőit, a CEN-t (The Corporate Event Network), hogy a shakespeare-i Szent Iván éji álom miliőjét teremtsék meg a vendégek számára. A megnyitón több mint 250 vendég vett részt, a meghívottak közt voltak az ingatlan szakma prominens képviselői, a GTC Hungary kiemelt ügyfelei. Az ünnepélyes szalagátvágás során nyitóbeszédet mondott Dr. Tóth József XIII. kerületi polgármester, Thomas Kurzmann, a GTC S.A. vezérigazgatója és Robert Show, a GTC Magyarország elnöke.

A Szent Iván éji partira érkező vendégeket egy elbűvölő több ezer zöldnövényből és fehér virágból álló lugas-folyosó fogadta, azonnal megteremtve azt az néphagyomány-szerű, valamint irodalom- és zenetörténeti hangulatot, amely ezt a napot övezi. Regisztrációkor a tündérek világába való belépést szimbolizálva a hölgyek virág kardíszt, a férfiak kitűzőt kaptak. Az estén a 36 fős MÁV szimfonikus zenekar előadásában felcsendült Felix Mendelssohn-Bartholdy 1843-ban írt Szent Iván éji nyitánya is. Az erdei tündérek világát idéző fehér szín uralta a teljes a rendezvényt a hostessek, rendezvényesek és felszolgálók ruhája mellett az ital- és ételkínálatban is. 

1997-es indulásunk óra közel 20 céget és márkát szolgáltunk ki a legkülönfélébb rendezvények megalkotásával és menedzselésével és közel 500 esemény megvalósítása áll a hátunk mögött nem csak a hazai-, hanem a nemzetközi piacon is.

Ez a tapasztalati tőke ad erőt arra, hogy minden további megbízás inspiráljon bennünket újabb és újabb egyedi, kreatív megoldások használatára.

A GTC White House megnyitó partija nem csak azért volt kiemelt megbízás számunkra, mert ügyfélkörünk egy újabb iparági szereplővel bővült a meglévő megbízói kör mellett, hanem azért is, mert a GTC-vel való gördülékeny együttműködés egy nagyon pozitív tapasztalat volt a csapatunk és a velünk együtt dolgozó partnereink számára.

 -  értékelte a rendezvényt Kisgergely Zita, a CEN ügyvezetője.

A rendezvény alkotógárdája:

  • Rendezvény koncepció és rendezvényszervezés: CEN (The Corporate Event Network) 
  • Rendezvény menedzser: Harsányi Dorka
  • Catering: Terra Catering
  • Dekor: Lukin & Wright Events Decor
  • Technika: Smarteq AVS Kft. 

 

h i r d e t é s