h i r d e t é s

Gulyás Gergely a Facebookon mondott köszönetet az elmúlt 10 évért

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gulyás Gergely a Facebookon mondott köszönetet az elmúlt 10 évért

2020. április 14. - 12:14

 

“Büszke vagyok arra, amit az ország az elmúlt tíz esztendő kormányzása alatt elért. Minden nehézség, hiba és emberi gyarlóság ellenére a mögöttünk hagyott száz évben ez valóban hazánk legjobb évtizede volt” – olvasható Gulyás Gergely Facebook-bejegyzésében, amelyben a miniszter az elmúlt tíz évért mondott köszönetet.

Illusztráció: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Minden ünnep számadásra késztet bennünket. A számadás alapja mindig a visszatekintés. Különösen így van ez húsvétkor, amikor a feltámadás üzenete a földi létnél térben és időben egyaránt szélesebb távlatokat nyit.

Napra pontosan 10 évvel ezelőtt, a 2010. április 11.-i választások első fordulójának eredményeképpen lettem országgyűlési képviselő

– írja Gulyás Gergely.

Büszke vagyok arra, amit az ország az elmúlt tíz esztendő kormányzása alatt elért. Minden nehézség, hiba és emberi gyarlóság ellenére a mögöttünk hagyott száz évben ez valóban hazánk legjobb évtizede volt.

Ez reményt kell, hogy adjon most is, amikor mindannyian rendkívüli nehézségekkel szembesülünk, de bármilyen hosszú legyen is mostani küzdelem, Magyarország a jelenlegi válsághelyzet után csak jobb állapotban lehet annál, mint ahonnan 2010-ben indultunk. Ha akkor sikerült, most is sikerülni fog

– teszi hozzá. A miniszter teljes bejegyzése ITT olvasható.


 

h i r d e t é s