h i r d e t é s

Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón

2018. április 24. - 14:58

 

Orbán Viktor miniszterelnök sorra konzultál a miniszteri posztokra esélyes jelöltekkel. Az ATV főmunkatársának azt mondták: legközelebb már Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón. - írja a varosikurir.hu.

Gulyás Gergely (Fidesz-KDNP) megválasztott képviselő távozik az Országgyűlés alakuló ülését előkészítő, félbeszakított tárgyalásról az Országház Apponyi Albert-terméből 2018. április 24-én. Forrás: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Sorra adják a kilincset Orbán Viktor miniszterelnöknél a miniszteri bársonyszékek és államtitkári posztok lehetséges várományosai, a fő kormányzati konstrukció már megvan, de még sok terület-“alterület” mozog.

A kormányzati körökből kiszivárgott információk alapján minden bizonnyal marad a kormányinfók intézménye – a műfaj a miniszterelnök ötlete volt két éve, hogy a legfontosabb kormányzati intézkedések elmagyarázása közvetlenül, televízión keresztül jussanak el az országhoz.

Ezt folytatni is szeretnék, de már Lázár János nélkül. Az ATV főmunkatársának azt mondták: Gulyás Gergely lesz a kormánykommunikáció arca, ő állhat majd a mikrofon mögött a megújult kormányinfókon, ezzel “új szín, új hang” jelenik majd meg.

A választásokon nem listáról, hanem a XII. kerületben, Pokorni Zoltán volt körzetében győzött, egyéni mandátumot szerzett, a Fidesz pártalapítványának, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.

varosikurir.hu/atv.hu


 

h i r d e t é s