h i r d e t é s


Gulyás Gergely szerint a kvóta sérti a nemzeti érdeket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gulyás Gergely szerint a kvóta sérti a nemzeti érdeket

2017. december 15. - 07:21

 

A Fidesz frakcióvezetője, kedden tartott sajtótájékoztatójában arról beszélt, hogy az Európai Parlament betelepítési kvótáról szóló határozata ellentétes a magyar nemzeti érdekkel. 

Természetesen Soros György neve is előkerült merthogy minrt tudva levő ez az ő gonosz összeesküvésének eredménye.

„Azt látjuk, hogy az EP a határozatával egyértelműen a korlátlan bevándorlást (…) támogató intézménnyé vált”

Itt álljunk meg egy pillanatra, vajon melyik olyan zárkózott népnek lett volna esélye a fennmaradásra, mint amilyen a jelenlegi Magyarország? Erős ugyanis a gyanúnk, hogy ez a nemzeti érdeknek nevezett teljes intolerancia a tőlünk különböző emberek irányában egy spirális folyamat része. És igen kevés választja csak el a magyar nemzeti érdek elmebeteg védelmét attól, hogy unokatestvéreket házasítsunk, hogy „tiszta” maradjon a vérvonal.

A belterjesség egyúttal veszélyesen nagy kockázatot képez a zárt társadalmakban, ahol a kasztosodás, a diszkrimináció elengedhetetlen feltételei a status quo fenntartásának.

Nem egészen értjük a kormánypárti politikusok álláspontját az ügyben. Előbb migráns tömegeket vizionálnak, majd aláírják a menekültek fogadásáról szóló referendumot. Nem csak a miniszterelnök tette meg, de a külügyminiszter, Szijjártó Péter is. Majd kitalálnak egy nemzeti konzultációt, egy olyan tervről, amit a kutya nem látott még.

Külön érdekesség, hogy ez tervet még senki élő nem látta, de a terv vizsgálatát részletező dokumentumok 2037-ig titkosítva vannak.

Ha már szóba került a diszkrimináció, a már sokadik éve halogatott Isztambuli Egyezményről is ejtett néhány szót.

„A Fidesz frakcióvezetője beszélt a nők elleni és családon belüli erőszak megelőzéséről és felszámolásáról szóló isztambuli egyezményről is, közölve: minden erőszakot, különösen a nőkkel szembenit, határozottan elítélnek, ezt az álláspontot pedig a szigorított büntető törvénykönyv is egyértelművé teszi.”

Annyira egyértelművé teszi a büntetőkönyv a nőkkel szembeni erőszakot, hogy az áldozatok nagy része máig nem mer segítségért folyamodni. És ha mégis vizsgálat indul valamely – különösen a nők kárára elkövetett szexuális bűncselekmények – esetében, annak állandó és elidegeníthetetlen része az áldozat felelősségének firtatása. Nagyon profi…

Ez így persze nem újdonság, de Gulyás Gergelytől, e posztján még nem hallottunk ekkora marhaságokat.


 

h i r d e t é s

betöltés..