h i r d e t é s

Gyárfás akár hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyárfás akár hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne

2018. június 15. - 12:42

 

Akár hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne Gyárfás Tamás, akit a rendőrség nemrég felbujtással gyanúsított meg a Fenyő-gyilkossággal összefüggésben. - írja az atv.hu.

Forrás: MTI Fotó: Lakatos Péter

A lakhelyelhagyási tilalom alatt álló sportvezető a Magyar Időknek adott interjújában részletesen beszélt az alvilág egykori meghatározó személyeihez, Portik Tamáshoz és Tasnádi Péterhez fűződő viszonyáról. A Nap TV volt tulajdonosa változatlanul azt állítja, nem adott megbízást Fenyő János médiacézár megölésére.

A volt főrendőr téves teóriájának lett az áldozata

– ezt állítja Gyárfás Tamás. Az úszószövetség volt elnöke a Magyar Időknek azt mondta: hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne, hogy az igazát bizonyítsa a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban. Szerinte egy megkérdőjelezhető hitelességű vallomás és egy nagyszabású, lejárató célzatú médiatámadás az oka, hogy elterjedt róla a hamis vád.

Gyárfás Tamás továbbra is azt állítja, hogy nem adott megbízást Fenyő János megölésére. Szerinte – Tasnádi Péter állításával ellentétben – nem a gyilkosságra adott neki pénzt, hanem csak kölcsön, a Tasnádi-Marjai családi perpatvarnak pedig ő lett a kárvalottja.

A lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy Portik Tamás felajánlotta számára a segítségét, miközben valójában csapdát állított, a sportvezető elismerte, hogy súlyosan hibázott Portikkal kapcsolatban.

Ráadásul, amikor megölték Fenyő Jánost, akkor már nem volt olyan érdekellentét kettejük között, ami ezt indokolta volna

– nyilatkozta Gyárfás. Szerinte kiderül majd, hogy ártatlan.

Gyárfás Tamást néhány hete vették őrizetbe, végül lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek neki.

A teljes interjút itt lehet elolvasni. 

atv.hu/Magyar Idők


 

h i r d e t é s