h i r d e t é s

Gyengülő fronthatás, kevesebb csapadék

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyengülő fronthatás, kevesebb csapadék

2015. február 26. - 07:49
0 komment

 

Csütörtökön az elmúlt napokra jellemző kettősfronthatás lassan gyengül.

Nyugaton délután a felhőzet is felszakadozhat, másutt az erősen felhős égből csak kisebb csapadék alakulhat ki. A hét hátra lévő részében javulás, további melegedés várható.

Délelőtt erősen felhős, borult lesz az ég, szórványosan eső, zápor alakul ki, de nagy mennyiségű csapadékra nem kell számítani. Délután nyugaton többfélé elvékonyodik, felszakadozik a felhőzet, másutt még erősen felhős, borult marad az ég,és elszórtan kisebb eső, zápor várható. Mérsékelt, nyugaton eleinte élénk lesz az északi szél. A legmagasabb hőmérséklet 6, 11 fok között várható - írja előrejelzésében az időjárás.hu.

További kilátások

Pénteken a reggeli párásság, ködfoltok feloszlását követően változóan felhős lesz az ég, de mindenhol várható többórás napsütés is. Számottevő csapadék nem alakul ki, északon, északkeleten lehet kisebb eső. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. Kora délután 7, 12 fok várható.

Szombaton nyugaton több órára kisüt a nap, délen és keleten többször erősen felhős lesz az ég és futó zápor kialakulhat. Megerősödik az északnyugati szél. 8, 13 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap a napsütés mellett időnként erősebben felhős lesz az ég, de csak néhol lehet kisebb eső, zápor. A délnyugati szél mérsékelt lesz. 9, 14 fokra számíthatunk.

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk, több-kevesebb időre kisüt a nap. Délutántól nyugaton erős felhősödés kezdődik és ott elszórtan eső kialakulhat. Megerősödik a délnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.

Kedden egy hidegfront hatására átmenetileg erősen felhős lesz az ég, csak délután süthet ki a nap. Elszórtan számíthatunk futó zápor kialakulására. Az északnyugati szél erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 9 fok között alakul.

Töltsön le ma is egy olyan háttérképet, ami szép idő van!


A letöltéshez kattintson a képre!


 

h i r d e t é s