h i r d e t é s

Gyerekekkel kampányolna a Fidesz-KDNP képviselője

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyerekekkel kampányolna a Fidesz-KDNP képviselője

2017. október 13. - 11:36

 

Már 2014-ben is óvodákban roadshowzott a kormánypárti honatya.

Király József, a szocialisták Bács megyei elnöke, az MSZP országos elnökségének tagja adott ki közleményt, amelyben felszólítja dr. Salacz Lászlót, hogy hagyjon fel a gyerekek és pedagógusok politikai célokra történő felhasználásával.

 

A 2014-es országgyűlési választásokon is gyerekeket felhasználva kampányolt, most újra megtenné, miután frakciótársaival szétverték a magyar oktatást.

Felszólítom dr. Salacz Lászlót, Bács-Kiskun megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselőjét, hogy haladéktalanul hagyjon fel az oktatási intézmények, a pedagógusok és a diákok politikusi céljaira való felhasználásával.

Tudomásomra jutott, hogy az iskolaigazgatókat egy levélben arra kéri, hogy minél több gyereket szervezzenek be az általa meghirdetett nyelvtani versenybe. 

Mint felelős demokrata politikus és családapa, hiszem, hogy a politikumnak távol kell maradnia az oktatási intézményektől. Így is sok kárt okozott már az Orbán-kormány a magyar oktatásban. Elég, ha csak a siralmas PISA-eredményekre gondolunk, vagy arra, hogy lasszóval kell fogni manapság a tanárokat, annyi a pályaelhagyó. 

A versenyek szervezését hagyjuk meg az arra kompetens szakmai szervezeteknek, és ne használjuk fel a jövő nemzedékét kicsinyes, önös célokra.

Király József
MSZP országos elnökségi tagja
Bács-Kiskun megyei elnök

 


 

h i r d e t é s