h i r d e t é s

Gyilkosság történt Párkány mellett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyilkosság történt Párkány mellett

2019. augusztus 17. - 17:02

 

Meggyilkoltak egy 55 éves férfit Bélán. A holttestet a pincében találták meg a rendőrök. Az áldozat egyik fia pszichiátriai beteg, a gyanúsítottat őrizetbe vették.

Meggyilkoltak egy 55 éves férfit Bélán - Forrás: TV Markíza

A Bumm.sk portál információi szerint a gyilkosság az éjszaka folyamán történt. Az édesanya és az egyik fiú ekkor nem tartózkodott a házban. Amikor hajnalban hazatértek, a másik fiút nem találtak otthon, elvitte a családi autót. A házba lépve észrevették a véres nyomokat és értesítettek a rendőrséget. A rendőrök több autóval és kutyákkal vonultak ki a helyszínre, az egész környéken keresték a feltételezett elkövetőt, aki végül maga ment vissza a házhoz. Úgy tudjuk, a férfi korábban három hónapot töltött a pszichiátrián, miután hazaengedték, gyógyszereket kellett volna szednie, de újra elkezdett inni. A családban gyakoriak voltak a konfliktusok.

Egy 55 éves férfi holttestére bukkantak a rendőrök az érsekújvári járásban található Béla (Belá) településen, egy családi ház pincéjében. A rendőröket a meggyilkolt férfi fia értesítette, miután a házban nem találtam sem az apját, sem a testvérét, azonban rengeteg vért látott. 

A meggyilkolt férfivel élt az egyik fia (23), aki a tvnoviny.sk információi szerint pszichiátriai beteg. A 23 éves fiút a rendőrök nem találták a házban, azonban később visszatért, és őrizetbe vették. A holttestet a pincében találták meg, a meggyilkolt férfi súlyos fejsérülés következtében veszthette életét. 

(bumm / tvnoviny.sk)


 

h i r d e t é s