h i r d e t é s

Győzike beégett rasszista vádaskodásával

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Győzike beégett rasszista vádaskodásával

2015. október 14. - 10:28
0 komment

 

A showman durva rágalmakkal illette az egyik autókölcsönző vezetőjét, csak éppen nem úgy történt minden, ahogy ő azt leírta. Az esetnek komoly következményei is lehetnek. "Joj".


Forrás: Facebook

Gáspár Győző köztudottan imádja a kocsikat, sokszor menőzött már milliós luxusjárgányaival, ám legutóbb hoppon maradt az egyik autókölcsönzőben, sőt elmondása szerint durva rasszista támadás érte.

Győzike felháborodott Facebook-posztjában azt állítja: meggyezett már a cég igazgatójával,de ő a szerződések ellenére sem akarta átadni a bérautót a salgótarjáni showmannek, annak származására hivatkozva.

"A mai napon, amikor az autó átvétele esedékessé vált, közölte velem, hogy 'zsidóknak és cigányoknak nem adok bérbe autót!"

"Eddig is tudta, hogy nem vagyok Kínai vagy Olasz gyerek, tudta pontosan hogy cigány vagyok, azok közt is az egyik legnagyobb" - adott hangot csalódottságának a Romantic-kal visszatérő celeb.

RIPOST azonban telefonon elérte a szóban forgó autókölcsönző igazgatóját, Újfalussy Márkot, aki teljes mértékben elutasította a vádakat, sőt nevetségesnek tartotta őket. Méghozzá a vallási hovatartozása miatt.

"Félig zsidó vagyok, tehát így eléggé valószínűtlen, hogy nem szolgálok ki cigányokat és zsidókat. Győzi kicsit elhamarkodta ezt a kiírást, hiszen én abszolút nem vagyok rasszista."

Az üzletember elmondta, alapvetően nem szeretne ezzel az üggyel foglalkozni, hiszen mint komoly cégvezető, van ennél jobb dolga is. Annyit azért elárult, hogy ez egész egyszerűen csak egy kisstílű bosszúhadjárat a showman részéről.

"Győző megkeresett minket, de elképesztő feltételeket szabott, hiszen számla nélkül akarta elvinni a kocsit, mire megmondtam neki, hogy ez nem lehetséges."

"Ezután írta meg ezt a posztot, amit még elnézek neki, de ha tovább folytatja a rágalmazást, jogi útra terelem a dolgot" - árulta el a cég igazgatója, majd hozzátette, ha Győző nem áll le a vádaskodással az ország összes autókölcsönzőjéből kitiltatja.

 

ripost.hu


 

h i r d e t é s