h i r d e t é s


Ha már minket elkerül a terror, paráztassuk a népet!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ha már minket elkerül a terror, paráztassuk a népet!

2016. december 20. - 14:25
0 komment

 

Harckocsikkal vonul a TEK Budapest belvárosában - írja a 444.

Forrás: 444.hu

Nem emelte a terrorfenyegetettségi szintet az európai nagyvárosokban hétfőn történt merényletek miatt Magyarországon a Terrorellenes Koordinációs Bizottság (TKB), továbbra is 3-as, közepes fokozat van érvényben a Belügyminisztérium közleménye szerint.

Pintér Sándor ettől függetlenül kérte az országos rendőrfőkapitányt, hogy fokozza a rendőri jelenlétet országszerte, elsősorban a karácsonyi vásárok és bevásárlóközpontok környékén, és ez már történik is. A fenti képet Bálint küldte nekünk a Vörösmarty térről, és egy másik olvasónk, Kristóf is kiszúrta az egyenruhásokat a belvárosi kirakodóvásár soraiban.

Budapesti szívében Terrorelhárítási Központ kommandósai jelentek meg a karácsonyi vásárok helyszínein, és a mindig jól értesült Vajna Tímea már egy páncélost is kiszúrt a Sas utcában.

De nem csak a vásárok közelében, hanem - ahogy a belügyminiszter kérte a főkapitányt - bevásárlóközpontok vonzáskörzetében is feltűntek harckocsik. TEK-es járművet látott olvasónk, Zoltán a Mammuttal szemben, a Széna Térnél is.

444.huh i r d e t é s

betöltés..

;