h i r d e t é s

Hadházi Ákos megmagyarázta a táblás-akciót

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hadházi Ákos megmagyarázta a táblás-akciót

2019. október 22. - 12:46

 

Hadházy a Facebookon magyarázta el akcióját, többek között azt írta: "ez a parlament csalással jött létre egy olyan választáson, ahol az ellenzéknek esélye sem volt eljuttatni a tényeket és a véleményét a választók egy nagyon nagy részéhez."

Forrás: Korózs Lajos / Facebook

"Esély sem volt arra, hogy a propagandagépezet ocsmány hazugságaival szemben az igazságot elmondjuk a választók egy nagyon nagy részének.
Ez a parlament már nem alkalmas helyszín arra, hogy megküzdjünk a játékszabályok egyre durvább átírása ellen. Kövér a mai naptól méginkább megszigorította a parlamenti tudósítók munkáját. Ez egyértelműen jelzi, hogy az elborkaizott választás után a Fidesz nem konszolidálódik, hanem méginkább bekeményít és méginkább el fogja nyomni a maradék független sajtót. A pocakos tábornok nem az az ember, aki visszavonul, ő inkább támadást vezényel, újra és újra.
Én a magam részéről nem fogok továbbra sem bejárni a parlamentnek csúfolt színházba, hanem képviselőként a Házon kívül fogom tenni, amit tennünk kell. Meg kell küzdenünk a propagandagépezet ellen, a közmédia konszenzusos vezetőjéért és a fizetett kormánypropaganda törvényi tiltásáért.
És a házon kívül kell dolgoznunk a 2022-es győzelem három alapfeltételeert, ami CSAK rajtunk múlik: minden településen legyen minimum 2 ember, aki nyíltan felvállalja elkenzékiségét, mind a 10 000 szavazókörben legyen ellenzéki delegált és az ellenzéknek legyen 20 000 önkéntes aktivistája.
A Házon kívül kell megküzdeni a tisztességes játékszabályokért és a Házon kívül kell megszervezni magunkat!"


 

h i r d e t é s