h i r d e t é s

Hadházy Ákos: Emlékeznek még Á. Rezső politikai pedofilra?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hadházy Ákos: Emlékeznek még Á. Rezső politikai pedofilra?

2019. október 20. - 12:53

 

Az a furcsa dolog történt, hogy Á. Rezsőt a szekszárdi helyi választási bizottság (amelynek elnökhelyettese a megyei kormánymegbízott felesége) 345 ezer forintra bírságolta, amiért a Pécsi Ítélőtábla döntése ellenére sem távolította el a Facebook-oldaláról a fotókat, amelyeken épp ajándékot osztogat iskolás gyerekeknek.

Forrás: Hadházy Ákos / Facebook

Ugyanez a választási bizottság

ugyanakkor teljesen lehetetlen állítások alapján elrendelte a választás megismétlését két körzetben (összesen hét szavazókörben), hátha mégiscsak visszaszerzi a Fidesz a közgyűlési többséget, így tovább folytathatja eddigi lopásait. Nézzük az ellenzék szörnyű „törvénysértéseit”:

  • Az Éljen Szekszárd (ÉSZ) delegáltjai reggel megszámolták az üres szavazólapokat
  • Csötönyi László, a 2. vk. győztes jelöltje olyan fotót tett fel magáról a Facebookra, amin ÉSZ-es póló volt rajta, és feltételezték, hogy így ment be a szavazókörbe is (igaz, a póló fölött pulóvert viselt).
  • A szavazatszámlálás során összekeveredtek a szavazólapok, ezért azokat többször is meg kellett számolni.
  • Faragó Zsolt a választás napján négyszer is bement az iskolába, ahol szavazóhelyiségek voltak.
  • Faragó Zsolt egy szatyorban ételt vitt a szavazóköri delegáltaknak.
  • 5-6 roma egyszerre szavazott, és állítólag elhangzott: „Mit is mondtak, kire kell szavazni?” Az viszont nem derült ki, mi volt a válasz.

Nagyon várom,

hogy a fellebbezés után ezek a „határozatok” a Pécsi Ítélőtáblára kerüljenek. Remélem, a bírók meg tudják majd őrizni a komolyságukat, amikor felolvassák az ítéletet.

Hadházy Ákos


 

Kommentek

h i r d e t é s