h i r d e t é s

Hadházy Ákos: Ilyen mélypontja nem volt még a magyar demokráciának

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hadházy Ákos: Ilyen mélypontja nem volt még a magyar demokráciának

2019. január 21. - 16:17

 

„Mondhatnám, hogy mit is vártunk, de Polt Péter vezette ügyészség azért még mindig képes meglepetést okozni” – jegyezte meg Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos. - írja a 168ora.hu.

Forrás: nepszava.hu

„Az várható volt, hogy valamilyen módon majd elmismásolják a a fegyveres biztonsági őrök és a nekik parancsokat adó személyek elleni nyomozást, de az indoklás egészen elképesztő: azért nem történt hivatalos személy elleni erőszak, mert mi, országgyűlési képviselők állítólag nem hivatalos személyként« jártunk el az MTVA székházban, ugyanis – itt jön a legjobb rész – »hivatalos eljárást nem folytattunk«.

Tehát, ha jól értem, a képviselő megszűnik hivatalos személynek lenni, ha kilép az Országházból? Hab a tortán, hogy a kormányt vidáman kiszolgáló ügyészek szerint mi eleve azért mentünk oda, hogy »a műsorrendet megzavarva az élő műsorokat megszakítsuk«, ezért még közérdekű üzem működése megzavarása bűntettének kísérlete miatt indul nyomozás – hivatalosan ismeretlen tettes ellen, de ne legyünk naívak – ellenünk. A csatolt képen az látszik, amint éppen – az ügyészség megfogalmazása szerint – »tettlegesen ellenállok« a jogszerű intézkedésnek” - írta Hadházy a mellékelt fotóhoz:

Forrás: Facebook/168ora.hu

Hadházy Ákos a 444-nek is nyilatkozott az ügyben: – Ilyen mélypontja nem volt még a magyar demokráciának. Mindig azt mondjuk, hogy ez vagy az a mélypont, de ennél szerintem tényleg nem voltunk még mélyebben. Az ügyészség sem engem, sem Szél Bernadettet nem hallgatta meg, hogy miért voltunk a tévészékházban, hogy mi történt ott. Egész biztosan nem fogom ennyiben hagyni a dolgot. Hivatalos értesítést nem kaptunk még a nyomozás megszüntetéséről, ilyenkor mi is betekinthetünk a keletkezett iratokba, azokat át kell nézni, hogy mi szerepel bennünk pontosan – mondta a politikus a portálnak. 

168ora.hu


 

h i r d e t é s