h i r d e t é s


Hajléktalanokra támadni még a lakájmédiától is förtelmes

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam

Hajléktalanokra támadni még a lakájmédiától is förtelmes

2017. december 15. - 08:25

 

Nincs szégyenérzet, nincs felelősségre vonás, helyette hátbaveregetés van meg állami kitüntetés, esetleg prémium. És persze pusztítás, hiszen minden rossz, ami nem mi vagyunk, aki vagy ami moralizál, aki vagy ami kérdéseket tesz fel: ellenség.

Csepregi János írása a Reflektor Blogon

Az egyik legundorítóbb, legvisszataszítóbb dolog a világon az, amikor a saját (vagy gazdái) vélt vagy valós hatalmától felbátorodó bántalmazó személy (vagy efféle bántalmazókból álló csőcselék, melynek tagjai mindenféle gátlás nélkül mennek neki mindenkinek, csak mert úgy érzik megtehetik, csak mert erősebbek) már büszkén, mosolyogva csinálja azt, amihez a legjobban ért. Nincs szégyenérzet, nincs felelősségre vonás, helyette hátbaveregetés van meg állami kitüntetés, esetleg prémium. És persze pusztítás, hiszen minden rossz, ami nem mi vagyunk, aki vagy ami moralizál, aki vagy ami kérdéseket tesz fel: ellenség.

Sajnos sok területen munkálkodnak ilyen személyek és csoportok ma Magyarországon (hol hatósági jogkörben csavarnak egyet-egyet a dolgokon, hol civil szervezetnek hazudva magukat valósítanak meg törvénytelen propagandát közpénzből (CÖF), hogy csak néhányat említsek), mindent megtéve azért, hogy ez az arrogáns, képmutató hatalom olajozottan működhessen és felzabálva a teljes hazai média óriási többségét, ügyesen manipulálhassa, butíthassa, szoktathassa a nagyvezér kezéhez a népet. Örömmel pécéznek ki maguknak mindenkit, aki vagy akik ellen uszítani lehetnek, hiszen amíg az adrenalin átveszi a józan ész helyét és az indulat nem ellenük irányul, addig látszólag bármit megtehetnek.

A lakájmédia működése pedig igazi iskolapéldája mindennek. 

Az, hogy most épp a jelenleg is az utcán élő vagy korábban otthontalan és lakhatási szegénységgel küzdő emberekből szerveződő AVM-nek mentek neki az Origonál, mert A Város Mindenkié csoport is sorosista az ő értelmezésükben, még annál is lejjebb van, mint ahogyan Rogán Antal tagadja a hétvégi helikopterezést az érvénytelen népszavazás után, pedig az se volt épp semmi.

Persze könnyű prédának számítanak azok a társadalmi rétegek, akik valóban a periférián élnek, akiknek önvédelmi képességei még a többiekhez képest is markánsan korlátozottak. De most komolyan? Tényleg hajléktalan ügynökökről beszéltek? És Soros pénzéből dorbézoló otthontalanokat vizionáltok delíriumos álmaitokban az Origo szerkesztőségében? De komolyan, emberek, tényleg nem érzitek, hogy ez még a leglojálisabb, legelvtelenebb hiénáktól is végtelenül szánalmas? Vagy így akartátok megünnepelni, hogy a TV2 egy éve mutatta be a hajléktalanokkal foglakozó mocskok műsorát? Miért nincs már bennetek egyetlen csepp önbecsülés sem? Miért nem próbáltok legalább jól hazudni, ha már esetleg úgy érzitek, hazudni, fröcsögni kötelességetek?

Magyarországon sok tízezer otthontalan ember van, Magyarországon másfél milliónál is többen vannak, azok akik lakhatási szegénységben élnek. Biztos, hogy velük van a baj? Az a rossz, aki rámutat arra a kontrasztra, hogy az önkormányzatok inkább hagyják lerohadni üresen álló lakásállományukat, hogy később jó áron adhassák el haver befektetőknek, mint sem bérlakásokkal enyhítenének mások helyzetén? (Persze komplex szociális programokat azért is volna nehéz indítani, mert a főiskolát, egyetemet végzett szakemberek jelentős része inkább már Nyugaton mosogat, amíg nem talál mást.) Azok az idegenszívűek, aki szóvá teszik, hogy sok esetben jogtalanul vegzálják a hatóság képviselői azokat, akiknek semmijük sincsen?

Basszus, de ha erre a területre érdemes pénzt áldozni, akkor a magyar kormány miért nem teszi? Ha támogatta is valaha Soros az AVM-et, miért nem inkább azt kérdezitek, hogy vajon miért neki kellett? Miért nem inkább ti tettétek ezt? És miért nem leplezitek le újra és újra a gazdáitokat, akik Soros pénzéből/kegyéből/jóindulatából tanulhattak? Azért, mert nincsenek elveitek, mert nincsenek morális kételyeitek. Helyette üzemnorma van meg sztahanovista élmunka.

Lehetetlenül nehéz elképzelni, hogy a fideszes propagandagépezetet életben tartó KISZ-aktivisták (TGM kedvéért akár ifjú leventék is lehetnek, nem ez a lényeg) esetében mi lehet a legfőbb motiváció (a pénz, a gerinctelenség, a fanatizmus vagy egyszerűen csak az, hogy erősnek érezhetik magukat, ha másokat támadhatnak, másokba rúghatnak büntetlenül?) arra, hogy napról napra telibe hányják, hányjátok ezt az országot, a hazánkat. Hogy összeesküvéseket vizionáltok, hogy hazugsággal vádoltok mindenkit, aki nem élteti az állampártot, hogy nélkülöző embereket aláztok meg vagy épp neveztek csalónak, mert rajtuk keresztül úgy tűnhet, hogy az azeri baltás karrierjét nagyban elősegítő vezérkar mégsem vagy nem mindenki számára hozta el, a tejjel-mézzel folyó Felcsútot szomorú sorsú hazánkba.

Srácok, van egy tuti tippem, hogyan harcolhattok a leginkább az otthontalanokat, az AVM-et és rajtatok kívül mindenkit fegyverként használó Soros ellen: dolgozzatok végre azért, hogy a szőnyeg alá söprés helyett a problémák inkább megoldva legyenek!

Ki tiltja meg, hogy kimenj az utcára ételt osztani? Itt a karácsony, miért ne adhatnál másoknak te is keveset? Barátaim, küzdhettek végre egy tisztességes országos bérlakás-programért! Mi gátol titeket ebben?

Sajnos ez az, amit ti is mi is nagyon jól tudunk.

Csepregi János írása / reflektor.blog.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..