h i r d e t é s

Hajós András: "A divat az, ami nem rajtam van"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hajós András: "A divat az, ami nem rajtam van"

2018. október 16. - 16:17

 

Ingyenes Art&Design Market a Morrison’s 2-ben

Forrás: Lobu.hu

Szombaton több tucatnyi művész és kiállító vonul fel az első Antropos.hu Art&Design Marketen, hogy megmutatkozzon, és lehetőséget biztosítson arra, hogy alkotásaikat megvásárolhassa az odalátogató közönség. Az ingyenes rendezvényen mások mellett Kemény Zsófi és Hajós András beszélgetése is meghallgatható lesz.

2018. október 20-án kerül megrendezésre az első Art&Design Market. Az ingyenes rendezvényen számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös/ékszerkészítő, festő, grafikus, digitális alkotó munkájával ismerkedhetnek meg a látogatók, akik akár el is beszélgethetnek az alkotókkal, és természetesen vásárolhatnak is. 

A Jászai Mari téri Morrison's 2 klub fedett udvarába meghirdetett programon a művészek és kiállítók mellett Kemény Zsófi író/költő/slammerrel és Hajós András dalszerző, médiaszemélyiséggel is találkozhatnak a látogatók. A két híresség egy beszélgetés keretén belül “váltja meg a világot” design, divat és kulturális témákban.

"Tökéletesen képben vagyok a divat-trendekben. Hibátlan érzékkel tudom megkülönböztetni a "majdnem'-et az "igazi"-tól. Hosszú évek munkájával kialakítottam egy tévedhetetlen aranyszabályt: a divat az, ami nem rajtam van" - mondta divatról való viszonyáról Hajós, akivel szombaton 12:15-től találkozhatnak az érdeklődők a 15 éves kulturális online magazin, az Antropos.hu által életre álmodott Art&Design Marketen az érdeklődők. Az esemény folytatásaként a különteremben zajló workshop-on Demeter Petra – a Cockpit Journal blog szerzője – beszélget a tervezőkkel.

A rendezvény időpontja: 2018. október 20., szombat 10.00-18.00 között
A rendezvény helyszíne: Morrison’s 2 klub fedett/fűtött udvara - Budapest, V., Szent István krt. 11. (közel a Jászai Mari térhez)
Részletes információk >>

 

 


 

h i r d e t é s