fbpx Halálos baleset történt az M5-ös autópályán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

2019. október 28. - 07:40

 

Hét ember halt meg abban a balesetben, amelyben egy szerb kamion összeütközött két külföldi személyautóval az M5-ös autópályán, Kistelek közelében hétfőre virradóra - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Kistelek, 2019. október 28. Helyszínelés az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án. A balesetben egy Budapest felé tartó kamion ütközött két személyautóval. A kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban érkező két személyautóval ütközött. A két autó kigyulladt, a benne utazók a helyszínen meghaltak. - Fotó: MTI/Donka Ferenc

Szabó Szilvia elmondta: a baleset fél három körül történt a sztráda 146-os kilométerénél. Egy Budapest felé tartó kamion átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban összeütközött két személyautóval. A két autó kigyulladt, a benne utazó hét ember a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje nem sérült meg.

A rendőrök az autópályát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták - közölte a szóvivő. Hozzátette: az útlezárás késő délelőttig eltarthat.

A Röszke felé utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, és a balástyai felhajtónál térhetnek vissza. (MTI)

Címkék: 

 

h i r d e t é s

Kommentek