h i r d e t é s

Hamarosan elérhető a MARGARÉTA mobil alkalmazás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hamarosan elérhető a MARGARÉTA mobil alkalmazás

2018. április 15. - 07:07

 

Hamarosan Android és iOS eszközökön is használhatják a felhasználók a MARGARÉTA kártyamenedzsmenthez csatlakozó mobil alkalmazást.

A felhőalapú kártyamenedzsment rendszert a kapcsolódó mobil alkalmazásokkal együtt egy sikeres pályázatnak köszönhetően fejlesztette ki a Noreg Kft., így gyorsabbá és hatékonyabbá válhat a kártyák és tanúsítványok menedzselése.

 

Alkalmazásának legfőbb előnye a hagyományos kártyamenedzsment rendszerekkel szemben, hogy felhasználói oldalon nem szükséges a központi komponensek telepítése, azok futtathatók felhő környezetben, vagy szolgáltatásként is igénybe vehetők. A rendszerek üzemeltetéséhez szükséges speciális PKI szaktudás megszerzése sem szükséges. Dr. Kőrös Zsolt, a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a végfelhasználók számára a szolgáltatások hamarosan Android, illetve iOS eszközre fejlesztett mobil alkalmazásokkal is elérhetővé válnak.

A mobil alkalmazás használatával a végfelhasználók többek között az alábbi funkciókat érhetik el:

  • authentikációs, aláíró és titkosító tanúsítvány igénylése,
  • archivált titkosító tanúsítvány letöltése a kapcsolódó titkos kulccsal együtt P12 formátumban,
  • több tanúsítvány egyidejű letöltése a kapcsolódó titkos kulcsokkal egyetlen P12 állományban,
  • kiválasztott tanúsítványok visszavonása,
  • a felhasználó tanúsítványainak listázása (aktív, visszavont, lejárt, minden egyéb státusz információ).

A projekt alapját a Noreg Kft. sokéves, széleskörű PKI és smart kártya kezelési tapasztalata illetve a moduláris, magas rendelkezésre-állású, platform független MARGARÉTA kártyamenedzsment rendszer biztosítja.

A fejlesztés a GINOP 2.1.7-15 Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés elnevezésű pályázat keretében valósult meg.

A Noreg

A Noreg az információbiztonsági technológiák és szolgáltatások egyik hazai szakértője. A Noreg módszertan alapján személyre szabott, költséghatékony védelmi megoldásokkal biztosítja ügyfelei számára a folyamatos, zökkenőmentes üzletmenetet. Ügyfelei között szerepelnek a hazai pénzügyi, távközlési, államigazgatási, valamint ipari és kereskedelmi szektor vezető vállalatai is.


 

h i r d e t é s